Εκπαίδευση Σκύλων

Εκπαίδευση Σκύλων
Typography
Υπάρχουν τρεις ουσιαστικές αρχές (προϋποθέσεις) για να έχουμε υπεύθυνους ιδιοκτήτες σκύλων. Η σχέση, η διαχείριση και η εκπαίδευση. Όλες είναι εξίσου σημαντικές για να έχουμε ένα σκυλί «σταρ»  (StarDog)… Αν αγνοήσουμε, έστω και εν μέρει, τις παραπάνω βασικές αρχές, το αποτέλεσμα θα είναι να έχουμε ένα σκυλί με προβλήματα συμπεριφοράς και υγείας.

Εκπαιδεύοντας το σκυλί μας με θετικές μεθόδους εκπαίδευσης το μαθαίνουμε να προσαρμόζει την φυσιολογική του συμπεριφορά έτσι ώστε να επιτύχει σε ένα αφύσικο για αυτό περιβάλλον, όπως είναι το σπίτι μας και η πόλη.

Η Διαχείριση περιλαμβάνει την κάλυψη των φυσικών και ψυχολογικών αναγκών του σκυλιού, όπως τροφή, παιγνίδι, πνευματική και σωματική άσκηση και κοινωνική επαφή.

Η Σχέση μας με το σκυλί μας είναι σημαντική - πρέπει να είμαστε οι αρχηγοί και οι δάσκαλοί του που πάντοτε το μεταχειριζόμαστε με συνέπεια και σεβασμό ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε την συμπεριφορά του.
×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!