Κράτα το στόμα Κλειστό και το Σώμα σου Ακίνητο !!!

Εκπαίδευση Σκύλων
Typography
Κράτα το στόμα σου κλειστό και το σώμα σου ακίνητο όταν εκπαιδεύεις το σκυλί σου σε κάτι νέο. Γιατί; Για τους ακόλουθους λόγους...
1. Πρώτον, αν "βοηθήσεις" το σκυλί σου με λόγια ή με κινήσεις να πετύχει το στόχο (συμπεριφορά) , το σκυλί δεν μαθαίνει τίποτα παρά να εξαρτάται από σένα και τη βοήθειά σου. Δεν έμαθε πως να επεξεργάζεται καταστάσεις και να βρίσκει λύσεις και να κερδίζει αποτελέσματα. "Βοήθησε" το σκυλί σου να πετυχαίνει με το να βάζεις χαμηλούς και εφικτούς στόχους , "σπάζοντάς" τους σε μικρότερα βήματα και αυξήστε το βαθμό δυσκολίας ή προχωρήστε στο επόμενο βήμα μόνο όταν το σκυλί με εκτελεί με ευχέρεια στο προηγούμενο επίπεδο.

2. Όταν το σκυλί σου μαθαίνει, χρειάζεται να συγκεντρωθεί. Οι φωνές και οι κινήσεις σου μπορεί να το αποσυντονίζουν ή να  παρεξηγειγούνται. Θα χρειαστεί κόπος και χρόνος για να καταλάβει τι μετράει και τι είναι άσχετο με την άσκηση.

Κάντε την διαδικασία της μάθησης όσο πιο εύκολη και απλή γίνεται.

3. Τρίτον, αυτές οι άσχετες φωνές και κινήσεις μπορούν να γίνουν ασυνείδητα σινιάλα / συνθήματα, και όταν αλλάζεις τοποθεσίες ή καταστάσεις οι ύπαρξή τους ή όχι να επηρεάζουν την σωστή εκτέλεση της συμπεριφοράς.
×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!