Καλοί και Ικανοί Σκυλογονείς!!!

Νέα
Typography

sokratis«Η παιδεία, σαν την πλούσια χώρα, παράγει όλα τα αγαθά.»- Σωκράτης

Αν θέλουμε να γίνουμε καλοί και ικανοί σκυλογονείς θα πρέπει να συνδυάσουμε την Αγάπη με τη Μάθηση.

Το πρώτο έχει σχέση με τη καρδιά μας , καλλιέργεια ανθρώπου, συνείδησης, αξίες, συναισθήματα, αρετή, κουλτούρα. Ο καλύτερος τρόπος είναι να μεγαλώνεις περιστοιχισμένος από λαμπερά πρότυπα σε ένα κατάλληλο περιβάλλον. Γονείς, δάσκαλοι, φίλοι, ηγέτες.


Το δεύτερο , η μάθηση , έχει σχέση με το μυαλό και με τις γνώσεις και τις ικανότητες που χρειάζεται να αναπτύξουμε/ αποκτήσουμε όταν επιθυμούμε να κάνουμε ή να χειριστούμε κάτι. Ο καλύτερος τρόπος είναι να μάθεις ζωντανά από κάποιον που ξέρει. Να έχεις ένα μέντορα, δάσκαλο, μάστορα που θα σου δείξει τα μυστικά και τους καλύτερους δρόμους και τρόπους για να φτάσεις σύντομα και με ασφάλεια (χωρίς πολλά τρακαρίσματα) στο ψηλό επίπεδο που χρειάζεσαι. Βρες τους καλύτερους και βάλε ενέργεια, το μυαλό σου, και τη ψυχή σου στη προσπάθεια για βελτίωση.

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!