Επάγγελμα Εκπαιδευτής Ζώων

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων
Typography
1000 Ευρώ τον μήνα για 5 ώρες εργασίας την εβδομάδα (στον ελεύθερο χρόνο σας) !

Μια συναρπαστική καριέρα με εκρηκτικούς ρυθμούς ανάπτυξης

Την τελευταία δεκαπενταετία αναπτύχθηκε έντονα η ανάγκη για εξειδικευμένους εκπαιδευτές ζώων στην χώρα μας. Η μεγάλη σε σχέση με το παρελθόν ανάπτυξη της ζωοφιλίας (υπάρχουν ακόμα πολλά περιθώρια) , η ανάγκη της χώρας (λόγω Ε.Ε, Ολυμπιάδας, τουρισμού κ.λ.π.) για εξωραϊσμό της ζωοφιλικής της εικόνας προς το εξωτερικό συνέβαλαν στην επιτακτική ανάγκη επαγγελματιών με βαθιές γνώσεις στην εκπαίδευση ζώων και με έντονο ζωοφιλικό προσανατολισμό.Ο κ. Αραχωβίτης με τον διάσημο Μπομπ Μπειλι , εκπαιδεύοντας κοτόπουλα στη Σουηδία


Ο εκπαιδευτής ζώων συνεπώς εκτός των απαιτούμενων επιστημονικών γνώσεων , είναι ένας επαγγελματίας που μεταφέρει παιδεία , αγάπη και σεβασμό προς το ζωικό περιβάλλον. Δεν είναι αρκετό για παράδειγμα να κάνουμε το σκυλί μας να «Κάτσει» αλλά πρέπει και ο τρόπος επίτευξης του στόχου να προσφέρει ζωοφιλική καλλιέργεια στην οικογένεια (ιδιοκτήτες) του ζώου. Αν τελειώνοντας η εκπαίδευση , το μόνο που επιτεύχθηκε είναι η υπακοή του ζώου, ο σύγχρονος εκπαιδευτής / εκπαιδευτικός έχει αποτύχει.Εκπαίδευση ...κότας !!!Ο στόχος , ιδιαίτερα στην χώρα μας, πρέπει να είναι πολλαπλός.

 • Το ζώο θα πρέπει να συνεργάζεται

 • Το ζώο και οι άνθρωποι θα πρέπει να χαίρονται την εκπαίδευση

 • Η σχέση ζώου – ανθρώπων θα πρέπει να είναι αρμονική

 • Οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να γίνουν οπαδοί των θετικών, φιλικών μεθόδων εκπαίδευσης

 •  Το ζώο σκυλί θα πρέπει με την καλή του συμπεριφορά να είναι «διαφήμιση» και όχι κάτι που όλοι να το φοβούνται ή να απεχθάνονται.

 • Οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να εκπαιδευτούν οι ίδιοι στις τεχνικές

 • Ο εκπαιδευτής θα πρέπει να εμφυσήσει , ιδιαίτερα προς τα παιδιά, το συναίσθημα της συμπόνιας, της προσφοράς, της ευσπλαχνίας προς τα άλλα όντα του θεού γενικότερα.

Όπως καταλαβαίνετε για να επιτευχθούν τα παραπάνω , ο εκπαιδευτής θα πρέπει να είναι επαγγελματίας με επιστημονική κατάρτιση και ζωοφιλική ευαισθησία.


Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε πρωτοπόρος στις θετικές, φιλικές μορφές εκπαίδευσης ζώων και φορέας αγάπης προς τα υπέροχα ζώα που μοιράζονται την ζωή τους μαζί μας τότε το StarDogs Positive Trainer’s Academy είναι η σωστή επιλογή (τηλ. 210-60 29 053 κιν. 6945-954 564 e-mail. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Όπως έλεγαν οι αρχαίοι « Το Τερπνόν μετά του Ωφελίμου» είναι ο καλύτερος συνδυασμός.

Η αγάπη προς τα ζώα είναι απαραίτητη για να ασχοληθείτε μαζί τους σε μόνιμη βάση και επαγγελματικά. Οι ανάγκες σας (οικονομικές, οικογενειακές, κοινωνικές κ.λ.π.) είναι δεδομένες και μεγάλες. Συνεπώς επιλέξτε να επιτύχετε σε «Κάτι που αγαπάτε να κάνετε και να κάνετε αυτό που αγαπάτε».

Ως επαγγελματίας εκπαιδευτής ζώων μπορείτε να πετύχετε « Με ένα σπάρο, δυο τρυγόνια». Και να ασχοληθείτε με κάτι που εσείς επιλέγετε γιατί σας αρέσει αλλά και να κάνετε καριέρα σε κάτι που σίγουρα μπορεί να σας δώσει μεγάλες οικονομικές απολαβές , εξαιρετικές δυνατότητες ανάπτυξης της δικής σας επιχείρησης και ταυτόχρονα προσφέρεται εξειδικευμένο κοινωνικό έργο.


Ξεκινήστε τώρα την επαγγελματική σας κατάρτιση με το StarDogs Positive Trainers’ Academy και σε μερικούς μήνες μπορείτε να ξεκινήστε την δική σας επιχείρηση. Στην αρχή μπορείτε να αφιερώνετε λίγες ώρες την εβδομάδα (μερική απασχόληση) και να συνεχίσετε να εργάζεστε στην παρούσα σας δουλειά. Με μόνο πέντε ώρες εργασίας την εβδομάδα (στον ελεύθερο χρόνο σας) , το έξτρα εισόδημά σας θα είναι 1000 Ευρώ!!!

Ναι, σωστά διαβάσατε!!! 1000 Ευρώ για 5 ώρες εργασίας την εβδομάδα(στον ελεύθερο χρόνο σας)!!!


Για κάνετε την σύγκριση με την παρούσα δουλειά σας.

Πόσα βγάζετε στην παρούσα δουλειά σας?

Πόσες ώρες την εβδομάδα εργάζεστε?

Είναι δική σας η επιχείρηση ή δουλεύετε για κάποιον εργοδότη?

Ποια είναι η προοπτική σας?

Πόση αύξηση παίρνετε στον μισθό σας κάθε χρόνο? 3%, 5%, 10%?

Πόσο χρόνια σπουδάσατε για να παίρνετε αυτό τον μισθό?

Πόσα χρήματα εξοδεύσατε (επενδύσατε)?

Πόση χαρά σας δίνει αυτό που κάνετε?

Σας αφήνει χρόνο να περνάτε με την οικογένειά σας, τους φίλους σας?

Κάνετε εσείς «κουμάντο» ή κάποιος άλλος γίνετε πλουσιότερος με τον ιδρώτας?

Είσαστε σίγουρος ότι ο εργοδότης σας θα συνεχίσετε να σας προσφέρεται εργασία?


Σίγουρα μπορείτε να προσθέσετε πολλά περισσότερα στην παραπάνω λίστα.

Πως θα μπορούσατε ως εκπαιδευτής ζώων / σκύλων να βγάλετε παραπάνω χρήματα?

Μα με το να σπουδάσετε (κρατήστε θέση εγκαίρως, ο αριθμός ατόμων είναι περιορισμένος, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τηλ. 6945 954 564) και αφού μάθετε καλά τα μυστικά του επαγγέλματος, να αυξήσετε τις ώρες εργασίας. Μπορείτε να αφιερώσετε δυο ώρες την ημέρα επί πέντε ημέρες την εβδομάδα?

Αν ναι, κάντε τον λογαριασμό. Έχουμε 10 ώρες την εβδομάδα (τα απογεύματα που μπορείτε), μας κάνουν 40 ώρες τον μήνα και το εισόδημά σας από αυτή την μερική (αλλά σωστή) απασχόληση θα σας αποφέρει 2000 ευρώ τον μήνα.


Όχι και άσχημα αν αναλογιστείτε ότι για 40 ώρες μερικής απασχόλησης στον ελεύθερο χρόνο βγάζετε περισσότερα από αυτούς που εργάζονται από το πρωί ως το βράδυ για κάποιον άλλο.


Δείτε ένα παράδειγμα.

Ο Νίκος, 25 ετών, δούλευε στην οικοδομή για 50 ευρώ την ημέρα. Ξεκινούσε στις 8 το πρωί , μέχρι στις 4-5 το απόγευμα. Με κρύο , με ζέστη ο Νίκος έπρεπε να βάζει «πλάτη» σε καθημερινή βάση. Επειδή ήταν και φιλότιμο παιδί τον έβαζαν να σκαρφαλώνει και στα ψηλότερα σημεία της οικοδομής, όπου μάλιστα είχε και διάφορα μικροατυχήματα (σπάσιμο χεριού).


Αγαπούσε τα ζώα και αφού έκανε μια έρευνα αγοράς , αποφάσισε ότι η θετική μέθοδος του StarDogs Positive Training ήταν αυτό που του ταίριαζε. Πριν ακόμα τελειώσει τα μαθήματα, οι φίλοι του ζητούσαν να τους βοηθήσει με τα σκυλιά τους. Τις Κυριακές λοιπόν ο Νίκος άρχισε να εκπαιδεύει σκυλιά σε μια επαρχιακή πόλη της νοτίου Ελλάδας. Για τρεις ώρες εργασίας έβγαζε 150 Ευρώ, όσα έβγαζε σε εικοσιτέσσερις ώρες εργασίας στην οικοδομή. Και μάλιστα με κάτι που αγαπούσε.


Θα αναρωτιέστε αν είναι τόσο εύκολο?

Και ναι και όχι θα έλεγα.

Εύκολο αν μπορείτε να «δείτε» πιο έξω από τα στερεότυπα της κοινωνίας μας. Εύκολο αν είσαστε αποφασισμένοι και θέλετε να πετύχετε σε κάτι που σας αρέσει και μπορεί να λύσει πολλά από τα πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Εύκολο αν θέλετε να εργάζεστε για τον εαυτό σας και να κάνετε καριέρα ως εκπαιδευτής ζώων. Εύκολο αν ο λόγος που θέλετε να αλλάξετε κάτι στην ζωή σας είναι μεγάλος και καλός. Η επιτυχία σας καθορίζεται από την ποιότητα και το μέγεθος των ονείρων σας.Δύσκολο αν ο φόβος του άγνωστου, του διαφορετικού σας τρομάζει.

Όλοι μεγαλώσαμε με το « Να πας στο σχολείο και να πιάσεις μια κανονική δουλειά στο δημόσιο ή σε μια μεγάλη εταιρεία». Δύσκολο αν δεν είσαστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε το τίμημα που κάθε επιτυχημένος επιχειρηματίας γνωρίζει ότι πρέπει να πληρώσει πριν πετύχει. Είτε αυτό σημαίνει χρόνος, προσπάθεια, επένδυση, αλλαγή συνηθειών κ.λ.π.


Η θετική εκπαίδευση δεν είναι μόνο μια μέθοδος εκπαίδευσης ζώων. Είναι τρόπος και φιλοσοφίας ζωής. Πολλές φορές οι πελάτες μας (ιδιοκτήτες κατοικίδιων) ενθουσιάζονται τόσο πολύ με τις αλλαγές που πετυχαίνουν σε προσωπικό , οικογενειακό, και επαγγελματικό επίπεδο που η εκπαίδευση του σκυλιού τους είναι το «λιγότερο κάνατε για μας» ,όπως οι ίδιοι λένε.


Δείτε ένα πραγματικό παράδειγμα.

Ο Πέτρος και η Άννα από τα βόρεια προάστια εκπαίδευσαν το σκυλί τους με την παλιά μέθοδο που στηρίζεται στην χρήση πίεσης, βίας και διόρθωσης του σκυλιού. Παρόλο που αγαπούσαν το σκυλί τους (Ντόμπερμαν) δεν αντέδρασαν όταν ο εκπαιδευτής με βία (πνίχτες και φοβέρες) προσπαθούσε να «κάνει άνθρωπο το σκυλί τους». Θεώρησαν ότι «εκπαιδευτής είναι , θα ξέρει».


Όταν όμως διαπίστωσαν ότι το σκυλί τους φοβάται, γαβγίζει κάθε άγνωστο άνδρα που έρχεται σπίτι, είναι δύσπιστο και ξαφνιάζεται από κινήσεις άρχισαν αν αμφιβάλουν. Αφού τελείωσαν την εκπαίδευση τα πράγματα άρχισαν να χειροτερεύουν.


Αποφάσισαν να πάρουν και μια δεύτερη γνώμη.

Μας κάλεσαν και τους επισκεφτήκαμε. Το σκυλί τους «για πρώτη φορά ηρέμησε, ξάπλωσε κατ’ επανάληψη, δέχτηκε εύκολα χάδια από ξένο» όπως οι ίδιοι είπαν. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν που για πρώτη φορά το σκυλί τους έκανε. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό από αυτό που τους έλεγαν. Δέχτηκαν ότι πρέπει να αλλάξουν το πώς αντιμετώπιζαν την εκπαίδευση τους σκυλιού τους. Η αλλαγή της συμπεριφοράς τους και η θετική εκπαίδευση «μεταμόρφωσε το σκυλί τους». Τώρα είναι πιο αποφασισμένοι από ποτέ να μάθουν για τα νέα δεδομένα στην εκπαίδευση και πως μπορούν με την βοήθεια ενός επαγγελματία θετικού εκπαιδευτή ζώων να βελτιώσουν την σχέση τους με το σκυλί τους που από άγνοια είχαν βάλει σε …μαρτύρια. Και ας πληρώνουν για δεύτερη φορά εκπαιδευτή.


Οι πελάτες σας είναι έτοιμοι να σας πληρώσουν όταν η υπηρεσία σας ή το προϊόν που τους προσφέρετε έχει αποτελέσματα και φέρνει λύσεις στα προβλήματά τους. Όταν μάλιστα ο επαγγελματισμός σας είναι εμφανής , τότε σας εμπιστεύονται και γίνεστε σύμβουλός τους. Όταν η μέθοδός σας είναι ζωοφιλική, επιστημονικά τεκμηριωμένη και το μεράκι σας για αυτό που κάνετε φανερό τότε εύκολα σας συστήνουν στους φίλους τους. Απεναντίας όταν καταφεύγετε στην βία (πνίχτες, χρήση ηλεκτρικών κολάρων, τραβήγματα του λουριού και απειλές προς το ζώο) , καταλαβαίνετε τι θα κάνουν ….

Τα κατοικίδια (και όλα τα ζώα) δικαίως έχουν μια θέση στην καρδιά μας. Τα σκυλιά , οι γάτες, τα πουλιά, τα άλογα είναι για τον σύγχρονο φιλόζωο κάτι πολύ αγαπητό … σαν τα παιδιά τους. Ποιος πιστεύετε θα τους άρεσε να σας πληρώνει για να του κτυπάτε το παιδί? Ποιος πιστεύετε θα σας διαλέξει αν ξέρει ότι υπάρχει θετικός τρόπος στην εκπαίδευση και δεν χρειάζεται να του «πνίγουν» το σκυλάκι για να μάθει να κάθεται?


To StarDogs Positive Training , πρώτο σε όλα τα Βαλκάνια, εισήγαγε τον θετικό τρόπο εκπαίδευσης, σε πλήρη ανάπτυξη και συμφωνία θεωρίας και πράξης. Έχοντας φοιτήσει δίπλα σε γκουρού , παγκόσμιους κολοσσούς στο χώρο της εκπαίδευσης (Turid Rugass, Bob Bailey κ.λ.π. ) προσφέρουμε στους πελάτες μας, στην νέα γενιά των εκπαιδευτών, σε εσάς , την μοναδική δυνατότητα να ασχοληθείτε επαγγελματικά.


Τηλεφωνήστε τώρα στο 210-60 29 053, κιν. 6945-954 564 ή γράψτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και κάνετε κράτηση θέσης. Στα σεμινάρια μας θα μάθετε όλα όσα χρειάζεστε ως εκπαιδευτής ζώων. Σας παρέχουμε όλα τα εφόδια / γνώσεις για να ξεκινήσετε αρκεί να έχετε την φλόγα για να πετύχετε. Αν σας αρέσει , ακολουθήστε το όνειρό σας , και γίνετε επαγγελματίας θετικός εκπαιδευτής ζώων.


Θα έχετε.


 • Ασχολία που σας αρέσει

 • Επάγγελμα που σας ανταμείβει πλούσια και ανάλογα με τις προσπάθειές σας

 • Αναγνώριση από τους πελάτες σας

 • Δική σας επιχείρηση

 • Δυνατότητα οργάνωσης του ωραρίου σας ανάλογα με τις ανάγκες σας

 • Επιλογή στο που να εργαστείτε

 • Λιγότερες ώρες εργασίες

 • Προσφορά στην κοινωνία

 • Δυνατότητες εναλλακτικής απασχόλησηςΔείτε που είσαστε απαραίτητος όταν γίνεται ένας καλός επαγγελματίας


 •       Στην εκπαίδευση κατοικίδιων (σκυλιά, πουλιά, γάτες κ.λ.π.)

 •       Εκπαίδευση αλόγων

 •       Διαφημιστικές εταιρίες

 •       Κινηματογραφικές εταιρίες

 •       Ζωοφιλική εκπαίδευση (σχολεία, Δήμους, σωματεία)

 •       Ζωοφιλικές οργανώσεις

 •       Κτηνιατρεία

 •       Ξενοδοχεία σκύλων

 •       Φροντίδα κατοικίδιων (όταν απουσιάζουν οι ιδιοκτήτες, Dog walkers)

 •       Φροντίδα ζώων σε Animal Day Care χώρους

 •       Εκθέσεις ζώων

 •       Οργάνωση εκδρομών , δραστηριοτήτων μ ε κατοικίδια (dog Hiking)

 •       Εκπαίδευση θαλάσσιων κοιτών (δελφίνια κ.λ.π.)

 •       Περιοδικά, εφημερίδεςΤι εγγυήσεις υπάρχουν?

Εγγύηση δεν υπάρχει σε τίποτα σε αυτό τον γρήγορα μεταβαλλόμενο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον της παγκοσμιοποίησης. Αυτοί που ψάχνουν εγγυήσεις ποτέ δεν ξεκινούν. «Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει , δέκα χρόνια κοσκινίζει».

Αυτό που υπάρχει είναι ευκαιρίες, αποφάσεις, επιλογές που πρέπει να πάρετε στο σωστό χρόνο. Υπάρχουν στόχοι (οικονομικοί, οικογενειακοί, κοινωνικοί κ.λ.π.) που θέλετε να πετύχετε και πρέπει να παλέψετε για την επίτευξή τους.


Και τα 2000 Ευρώ μπορεί να γίνουν 3000 , 5000 , 6000 τον μήνα αν ακολουθήσετε αυτά που θα μάθετε στο StarDogs Positive Trainers’ Academy.

Αποκτώντας τις απαραίτητες για την επιτυχία , γνώσεις και τεχνικές και ακολουθώντας τις αποδεδειγμένα επιτυχημένες συνταγές του σύγχρονου Marketing που κάθε επιχείρηση χρησιμοποιεί το μονοπάτι προς την επίτευξη των στόχων σας γίνεται λεωφόρος.


Για παράδειγμα.

Το 2001 το StarDogs διοργάνωσε ένα διεθνές σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων. Μέρος του Marketing ήταν να προσκαλέσουμε κτηνίατρους να ενημερωθούν γύρω από τις τεχνικές και την φιλοσοφία της θετικής εκπαίδευσης ώστε να μας συστήνουν στους πελάτες τους. Από τους 15 που καλέσαμε , μόνον 3 ήρθαν στο διήμερο εξαιρετικά επιτυχημένο σεμινάριο (350 άτομα, το μεγαλύτερο σεμινάριο στην Ευρώπη την χρονιά εκείνη).

Ο ένας από τους κτηνίατρους που ήρθαν (από τα νότια προάστια) ενθουσιάστηκε τόσο από αυτά που άκουσε ( είχε και άσχημες εμπειρίες από κάποιες συνεργασίες με κάποιους «παραδοσιακούς εκπαιδευτές» που άρχισε να μας συστήνει στους πελάτες του. Μετά τις πρώτες εκπαιδεύσεις και αφού είδε ότι αυτά που λέγαμε τα τηρούσαμε στην πράξη κάθε δισταγμός έφυγε. Μας σύστησε πάνω από 112 πελάτες τον πρώτο χρόνο για διάφορους λόγους. Μόνο από τις εκπαιδεύσεις στην Βασική Υπακοή τα έσοδά μας ξεπέρασαν τα 30.000 Ευρώ. Και βεβαίως υπήρξαν και έσοδα από την φιλοξενία σκύλων, συστάσεις για καινούριους πελάτες και αυξημένο ενδιαφέρον για σπόνσορες.


Το να γνωρίζετε την δουλειά σας άριστα δεν σημαίνει αυτόματα και επιτυχία. Θα πρέπει να μάθετε να κινήστε μέσα στην αγορά.

To StarDogs παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις και γνωρίζοντας τις επιτυχημένες συνταγές θα σας δώσει τις κατευθύνσεις για να γίνετε Star Trainer. «Συν Αθηνά και χείρα κείνοι» που έλεγαν οι αρχαίοι. Και αυτός που πρέπει να κινηθεί είσαστε εσείς, που θέλετε να γίνετε επιτυχημένος εκπαιδευτής.


Ευτυχώς που στο επάγγελμά μας τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος είναι μετρημένα.

Κράτηση θέσης για παρακολούθηση των σεμιναρίων (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , τηλ. 6945 954 564)
   

 • Πάθος για μάθηση

 • Ανάπτυξη σχέσεων συνεργασίας με κτηνίατρους, pet shops, Δήμους, Φιλοζωικές εταιρείες, Δημοτικές αρχές, φιλόζωους
 • Σωστή δουλειά και ευχαριστημένους πελάτες που θα σας συστήνουν καινούριους πελάτες

 • Ανάπτυξη συνεργασίας με σπόνσορες (εταιρείες ειδών κατοικίδιων)
     

 • Επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά φυλλάδια
     

 • Άρθρα σε εφημερίδες, περιοδικά, internet.Πως αλλιώς θα μπορούσατε να αυξήσετε τον κύκλο εργασιών.

Διαβάστε τις ακόλουθες δοκιμασμένες συνταγές.

   1. Εκτροφή σκύλων ράτσας.

Μια σκύλα γεννά γύρω στα 15 κουτάβια (δυο γέννες τον χρόνο).

Σας επαγγελματίας που θα είσαστε θα μπορείτε εύκολα να πουλάτε στην τιμή των 600-900 Ευρώ αν τα σκυλιά σας είναι καθαρόαιμα και έχουν πιστοποιητικά του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος. 15 Χ 800 =12 000 Ευρώ). Συνυπολογίστε ότι θα εκπαιδεύετε και κάποια από τα κουτάβια που θα δίνετε στους πελάτες σας.

Σημ. Η εκτροφή ζώων είναι σοβαρή εργασία και πρέπει να γίνεται από επαγγελματίες.


   2. Ξενοδοχείο Σκύλων και Εκπαιδευτήριο

Υπάρχει ανάγκη για σωστούς χώρους όπου ο φιλόζωος θα εμπιστεύεται το σκυλί του, την γάτα του όταν πάει για διακοπές, ταξίδια κ.λ.π.

Αν έχετε μια πανσιόν (ξενοδοχείο σκύλων) μπορείτε να φιλοξενείτε τα ζώα για 15 Ευρώ την ημέρα (τρέχουσες τιμές).

Ανάλογα με το πόσες θέσεις διαθέτετε είναι και το εισόδημά σας. Π.χ. Για 30 θέσεις τα έσοδά σας θα είναι 450 Ευρώ την ημέρα (μικτά).

Η εκτροφή, η φιλοξενία και η εκπαίδευση μπορεί να γίνονται στον ίδιο χώρο.

Υπάρχουν και άλλα πολλά που μπορούν να «κολλήσουν» αρμονικά με το επάγγελμα του Επαγγελματία Εκπαιδευτή Ζώων. Πρόσφατα ένας απόφοιτος του StarDogs έλαβε μέρος με το σκυλί του σε δημοφιλή ελληνική τηλεοπτική σειρά. Έπαιρνε 300 Ευρώ την ημέρα. Σε διαφημιστικές παραγωγές τα χρήματα είναι ακόμη περισσότερα (γύρω στα 600-800 Ευρώ την διαφήμιση, μια ημέρα δουλειά).

Θυμηθείτε ότι μπορείτε να ασχοληθείτε μερικώς ή πλήρως. Αυτό που μετράει είναι η απόφαση να μάθετε και να πετύχετε. Η θέλησή σας να ασχοληθείτε με κάτι που σας εκφράζει. Το γιατί θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Το πόσο θέλετε να ρυθμίζετε εσείς την ζωή σας και δουλειά σας.

Το StarDogs έχει την τεχνογνωσία. Εσείς κάνετε κράτηση θέσης στα σεμινάρια τώρα. Οι συχνές αναβολές σας απομακρύνουν από τους στόχους σας και αδυνατίζουν την αποφασιστικότητά σας.

Πάρτε τηλέφωνο τώρα στο 210-60 29 053 κιν. 6945 954 564 ή γράψτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Πόσο θα σας κοστίσει?

Πολύ λιγότερο από ότι κοστίζουν να μάθετε άλλα επαγγέλματα που σας αποφέρουν πολύ λιγότερα χρήματα και απαιτούν πολύ περισσότερο χρόνο από εσάς.

 • Η κράτηση θέσης είναι 600 Ευρώ (κάνετε έγκαιρη κράτηση γιατί υπάρχει μόνο μια τάξη το χρόνο)

 • Και 4 δόσεις 850 ευρώ σε διάστημα 8 μηνών.


Κάνετε κράτηση τώρα (εντός δυο εβδομάδων από την στιγμή που λάβατε το παρόν) , εξασφαλίστε την συμμετοχή σας στην επόμενη τάξη , εκπαίδευση Δωρεάν του σκυλιού σας αξίας 600 Ευρώ, Δωρεάν ετήσια συνδρομή στο μηνιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό του StarDogs (www.stardogs.gr) και ένα αντίτυπο Δωρεάν του περίφημου βιβλίου της κορυφαίας εκπαιδεύτριας Τουριντ Ρουγκας «Σήματα Ηρεμίας Μιλώντας με τον Σκύλο σας».

Πόσο θα σας κοστίσει να μην πάρετε την απόφαση? Ποια άλλη εργασία θα σας αποφέρει τόσα χρήματα με τόσο μικρή επένδυση και σε τόσο γρήγορο χρόνο (13 Σαββατοκύριακα, 200 ώρες θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης)? Με 6 πελάτες (72 ώρες εργασίας) στην Βασική Υπακοή έχετε πάρει πίσω το αρχικό κεφάλαιο επένδυσης. Με μια ώρα εργασίας την ημέρα, βγάζετε 1500 Ευρώ τον μήνα. Και βάζετε τον πήχη όσο ψηλά θέλετε. Με 50 θέσεις ξενοδοχείου σκύλων , 750 Ευρώ την ημέρα. Και υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε σε συνδυασμό με το επάγγελμα του εκπαιδευτή ζώων (pet shop, εκπαίδευση αλόγων, διόρθωση προβληματικών συμπεριφορών, επιδείξεις κ.λ.π.)

Ο Bill Camp (φίλος και σύμβουλος του StarDogs στο Φρίσμπυ με σκυλιά) από το Michigan των Η.Π.Α άφησε την δουλειά του στα τραίνα μετά από 16 χρόνια υπηρεσίας και άρχισε να εκπαιδεύει σκυλιά να παίζουν με το Φρίσμπυ.

Μετά από 2 χρόνια έχει καταφέρει να βγάζει 1700 Δολάρια (πριν 4 χρόνια) για επίδειξη 7 μόνον λεπτών στο ημίχρονο των αγώνων Μπάσκετ ή Αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Σίγουρα διαφορετικό το επίπεδο στην Αμερική όπου το Show Business ανθεί αλλά είναι ενδεικτικό των δυνατοτήτων.

Η Clarissa von Reinhardt , εκπαιδεύτρια από την Γερμανία, κυκλοφόρησε το βιβλίο της κ. Rugass στην Γερμανία και μέσα σε ένα χρόνο πούλησε 34000 αντίτυπα στην τιμή των 15 Ευρώ (μικτά).

Οι σύγχρονοι κτηνίατροι και τα pet shop αποζητούν την συνεργασία με καταρτισμένους θετικούς εκπαιδευτές ζώων. Θέλουν άτομα με γνώση , επιστημονική κατάρτιση, ήθος, αγάπη προς τα ζώα και θέληση για προσφορά στους πελάτες τους μέσω της επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με τα ζώα.

Κάνετε την κράτηση θέσης τώρα και ξεκινήστε ένα ταξίδι προς την ευτυχία και επιτυχία. Η επιτυχία δεν είναι το κλειδί για την ευτυχία. Η ευτυχία είναι το κλειδί για την επιτυχία. Αν αγαπάτε αυτό που κάνετε, θα πετύχετε.

Επικοινωνήστε με το StarDogs στα τηλ 210-60 29 053 , κιν. 6945 954 564 ή γράψετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

StarDogs Trainers’ Academy

Γιάννης Αραχωβίτης

Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων

Στοιχεία Επικοινωνίας

StarDogs Θετική Εκπαίδευση Σκύλων

Υπεύθυνος: Γιάννης Αραχωβίτης (Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων Μέλος του APDT #66102 (USA) & PDTE)

Τηλ.: 210-60 29 053

Κιν.: 6945 954 564

στείλτε μήνυμα

dog-contact


Πανσιόν (ξενοδοχείο) σκύλων

Τηλ.: 213-00.80.588

Κιν.: 694-43.99.911

Χάρτης

Εγγραφτείτε στο δωρεάν Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας και αποκλειστικό περιεχόμενο μόνο για συνδρομητές.