Εξαιρετική Επιτυχία Σημείωσε το Πρώτο Σεμινάριο στην Θεσαλλονίκη

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων
Typography

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε  το πρώτο μεγάλο σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων του StarDogs στην Θεσ/νίκη.

stardogs Η αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Θεσ/νίκης γέμισε ασφυκτικά από το κυνοφιλικό κοινό (πάνω από 200 άτομα)  της συμπρωτεύουσας και των γύρων νομών. Βροντερό παρών έδωσαν οι φοιτητές της Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ.

Ο κ. Γιάννης Αραχωβίτης και οι συνεργάτες του StarDogs ενημέρωσαν τους ζωόφιλους γύρω από τις σύγχρονες, φιλοζωικές μορφές εκπαίδευσης ζώων και τρόπους επικοινωνίας και επίλυσης προβλημάτων συμπεριφοράς.

O κ. Κώστας Καστανιώτης παρουσίασε της δραστηριότητες της οργάνωσης ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ (www.rescue.gr) και των χειριστών σκύλων της.

Επίσης παρουσιάστηκαν τα νέα εκπαιδευτικά προϊόντα του StarDogs (τέσσερα CD και ένα βιβλίο). 


thess01.jpg Η είδηση της μέρας ήταν ή έναρξη της "Σειρά Σεμιναρίων για Επαγγελματίες Εκπαιδευτές" στην Β. Ελλάδα. Μετά από το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει ο κ. Αραχωβίτης δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα ξεκινήσει τμήμα στην Θεσ/νίκη για όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την εκπαίδευση σκύλων.

Το StarDogs Positive Training ευχαριστεί θερμά όσους το τίμησαν με τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο. Επίσης ευχαριστεί το Δήμο Θεσ/νίκης και το προσωπικό της Κεντρικής Βιβλιοθήκης για την παραχώρηση του χώρου. Ο Ζωοφιλικός Σύλλογος Θεσ/κη ," 'Aργος ", προσέφερε αναψυκτικά και εδέσματα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία ΖΩΟΦΙΛΙΑ Α.Ε., αποκλειστικό χορηγό μου και διανομέα της EAGLE PACK και HOLISTIC SELECT.

stardogs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε σχόλια σχετικά με το σεμινάριο

Στοιχεία Επικοινωνίας

StarDogs Θετική Εκπαίδευση Σκύλων

Υπεύθυνος: Γιάννης Αραχωβίτης (Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων Μέλος του APDT #66102 (USA) & PDTE)

Τηλ.: 210-60 29 053

Κιν.: 6945 954 564

στείλτε μήνυμα

dog-contact


Πανσιόν (ξενοδοχείο) σκύλων

Τηλ.: 213-00.80.588

Κιν.: 694-43.99.911

Χάρτης

Εγγραφτείτε στο δωρεάν Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας και αποκλειστικό περιεχόμενο μόνο για συνδρομητές.