O Melville Βρήκε Σπίτι....

Νέα
Typography

Με αισθήματα απερίγραπτης συγκίνησης οι εθελόντριες του Συλλόγου έδωσαν τον Melville προς υιοθεσία. Ο Melville είναι πλέον στον καινούργιο του κήπο όπου τρέχει με τα τρία ποδαράκια του σαν ζαρκαδάκι και κάνει χαρούλες στη νέα του οικογένεια. Ο κατάλογος των ευχαριστιών για όσους βοήθησαν και για όσους συμπαράσταθηκαν είναι τεράστιος, όπως τεράστια είναι και η ευγνωμοσύνη μας.

Θέλουμε να ξεκινήσουμε από το περιοδικό ΓΑΒ που δημοσίευσε την ιστορία του Melville. Η ανταπόκριση των φιλόζωων ήταν μεγάλη.

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία PROVET Α.Ε.  και τον κ. Παναγιώτη Καμπασακάλη που μας έστειλε τροφές για τον Melville και τα υπόλοιπα 8 κουτάβια του καταυλισμού σεισμοπαθών στη Μεταμόρφωση. Ευχαριστούμε την εταιρεία ILIAFARM για την παροχή βοήθειας. Ευχαριστούμε θερμά τον κτηνίατρο κ. Θωμά Μαραγκό και τους κτηνιάτρους Κα  Τζανάκου Λίνα και Κο Διασίτη Παντελή για τις εξαιρετικά επιτυχημένες εγχειρήσεις (και τις χαμηλές χρεώσεις).

Η συνεισφορά του εκπαιδευτή Κου Γιάννη Αραχωβίτη ήταν πολύτιμη. Ο Melville φιλοξενήθηκε πολλούς μήνες στην πανσιόν του κ. Αραχωβίτη στην Παιανία. Ευχαριστούμε επίσης την Κα Μάρη από το σύλλογο των Μεγάρων και το Καταφύγιο Ζώων Σκιάθου για την προσφορά φιλοξενίας για τον Melville. Ευχαριστούμε το μέλος του Συλλόγου μας Κα Μαρκέλα Αναγνωστοπούλου για την οικονομική της βοήθεια.

Τέλος, πολλές ευχαριστίες στην ομάδα του stray.gr και ιδιαίτερα στην Κα Ράνια Στραβολαίμου. Κάνουν εξαιρετική δουλειά ως σωματείο και η βοήθεια τους ήταν καταλυτική για την τωρινή ευτυχία του Melville.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι βοήθησαν και αυτή τη στιγμή ο Melville  και τα υπόλοιπα 8 σκυλάκια ζουν ενώ όλα τα άλλα ζωάκια που παρέμειναν στον καταυλισμό δηλητηρίαστηκαν το φθινόπωρο. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που καταφέραμε να σώσουμε αυτά και άλλα πολλά ζωάκια που φιλοδοξούμε να υπερβούν τα 1000 τους επόμενους μήνες, σκυλάκια και γατούλες, μόνοι μας, με τη δουλειά μας και τα λεφτά μας, χωρίς την παραμικρή συμμετοχή του Δήμου Χολαργού στην προσπάθεια μας αυτή. Τελικά τα καταφέραμε μόνο με το πείσμα μας και η ικανοποίηση μας είναι μεγάλη.

 

Για τον Οικολογικό και Φιλοζωικό Σύλλογο Χολαργού «Ελπινίκ绨

Αθηνά Καράλη

Λίνα Ανδρικοπούλου

Μαρία De Petrillo – Βαρλάμου

Ίμα Σταματά

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!