Nέα Προϊόντα στο Σεμινάριο Θεσσαλονίκης

Νέα
Typography
logo_old01.jpgΜε γοργούς ρυθμούς εξαντλούνται οι θέσεις συμμετοχής στο μεγάλο σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων που διοργανώνεται από το StarDogs στη Θεσσαλονίκη, στις 13/4/08.
 
Φίλοι (ιδιοκτήτες σκύλων, εκπαιδευτές, κτηνίατροι, ιδιοκτήτες pet shop, εκτροφείς, φιλόζωοι κ.λ.π) από όλη τη Βόρειο Ελλάδα ετοιμάζονται να γεμίσουν ασφυκτικά την Κεντρική Βιβλιοθήκη της πόλης (Εθ. Αμύνης 13) για να μάθουν τα μυστικά "της αρμονικής ζωής και της επικοινωνίας με τα σκυλιά" από τον κ. Αραχωβίτη (StarDogs) και τους συνεργάτες του.
 
Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα πρωτοπαρουσιαστούν 5 καινούρια εκπαιδευτικά προϊόντα (βιβλία, CDs, DVDs, εννοείται σε τιμή προσφοράς) που θα συνεισφέρουν πολύ στην ανάπτυξη της Θετικής Εκπαίδευσης Σκύλων και στην Β. Ελλάδα.
 
Ο κ. Αραχωβίτης (Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών Σκύλων, μέλος του APDT & PDTE) εδώ και δέκα χρόνια διεξάγει με μεγάλη επιτυχία σεμινάρια εκπαίδευσης και συμπεριφοράς σκύλων σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες της Ευρώπης.
 
Αν θα θέλατε να είσαστε και σεις ένας από τους τυχερούς , κλείστε θέση τώρα.
 
Πληροφορίες StarDogs Τηλ. 210-60 29 053 & 6945 954 564  - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!