Μάσημα ...ένας "εφιάλτης

Εκπαίδευση Σκύλων
Typography

Μάσημα ...ένας Το Μάσημα είναι μια φυσιολογική συμπεριφορά για τα σκυλιά σε όλες τις ηλικίες.

Το Μάσημα τα βοηθάει να μειώνουν το στρες και επίσης βοηθάει στην μείωση άλλων "προβληματικών" συμπεριφορών όπως το ανεπιθύμητο γάβγισμα , σκάψιμο και άλλες καταστροφικές δραστηριότητες. Η λύση στη φυσιολογική τάση για μάσημα του σκυλιού σας είναι να προσφέρετε στο σκυλί σας διάφορα κατάλληλα για μάσημα αντικείμενα για να ικανοποιήσουμε αυτήν του την τάση και ανάγκη έτσι ώστε να μην ώστε να μην την "πληρώνουν" τα έπιπλά , τα παπούτσια, τα χαλιά , οι καρέλκες σας κ.λ.π.

 

Το ΚΟYΤΑΒΙ σας μασάει για να ανακουφίσει το στρές του, να καταπραΰνει τον πόνο στα καινούρια του ούλα και να βοηθήσει στην αντικατάσταση των δοντιών του (από κουταβίσια σε δόντια ενήλικα).

Το ΕΝΗΛΙΚΟ σκυλί σας αναπτύσσει και διατηρεί δυνατούς μύες στα σαγόνια του και συχνά μασάει όταν πάσχει από ανία και μοναξιά.

Το ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ σκυλί σας είναι σε ηλικία που οι ασθένειες δοντιών είναι πιο συχνές και χρησιμοποιεί το μάσημα για ανακούφιση και καθαρισμό.

Προμηθευτείτε την ειδική μπάλα του StarDogs που βοηθάει στο ξεπέρασμα του ανεπιθύμητου μασήματος και κρατάει το κουτάβι σας μακριά από το χαλί, καναπέ , παπούτσια κ.λ.π.

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!