Εταιρικό Προφίλ

Πληροφορίες
Typography

Η  εταιρία StarDogs έχει έδρα στην Αθήνα και προσφέρει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σκύλων (κυρίως), καθώς και άλλων ζώων (γάτες, παπαγάλοι, άλογα, κλπ.). Παρέχουμε μαθήματα εκπαίδευσης που μπορεί να περιλαμβάνουν συνδυασμό ιδιαιτέρων, ομαδικών μαθημάτων και συμβουλών επιλύσεως προβλημάτων συμπεριφοράς. Επίσης, προσφέρουμε ιδιαίτερα μαθήματα κατ΄οίκον, στον χρόνο που σας εξυπηρετεί.

Τα σκυλιά είναι καταπληκτικά ζώα τα οποία μας «υπηρετούν» με διάφορους τρόπους, αλλά πρωτίστως ως σύντροφοί μας. Εμείς ζούμε με τρία υπέροχα σκυλιά (Ερμής, Ίκαρος και Λητώ), τα οποία καθημερινώς μας θυμίζουν τις ιδιαίτερες και μοναδικές σχέσεις που μπορούν να αναπτυχθούν μεταξύ ανθρώπων και ζώων.

Χρησιμοποιώντας τις θετικές μεθόδους εκπαίδευσης, που αναπτύχθηκαν από διάσημους εκπαιδευτές και συμπεριφεριολόγους, -όπως ο Ιαν Ντάνμπαρ, ηΤζήν Ντόναλντσον, ηΤούριντ Ρουγκάς και η Κάρεν Πράιορ,- η εκπαίδευση των σκύλων γίνεται «χαρά και πανηγύρι» για τους ιδιοκτήτες αλλά και για τα ίδια τα ζώα. Με τις πιο σύγχρονες και φιλοζωϊκές τεχνικές, καθώς και την μακρόχρονη εμπειρία μας σας βοηθάμε να κτίσετε μια αρμονική σχέση συμβίωσης με το σκυλί σας βασισμένη στην αγάπη και την σωστή επικοινωνία.

Η καλύτερη ηλικία για να αρχίσει η εκπαίδευση του κουταβιού είναι η ηλικία των δύο μηνών, ή όσο το δυνατόν ενωρίτερα. Ως ιδιοκτήτες ζώων, όλοι μας οφείλουμε να δείξουμε στα κουτάβια και τα σκυλιά μας ποιες πράξεις είναι οι επιθυμητές προτού αναπτυχθούν οι ανεπιθύμητες που μπορούν να εξελιχθούν και σε μόνιμα προβλήματα. Οι επαγγελματίες εκπαιδευτές της StarDogs Training θα σας δείξουν ένα αποτελεσματικό και σύγχρονο τρόπο για το πως να ανταμείβετε τις «καλές» συμπεριφορές και πως να αποφύγετε ή να περιορίσετε τις «κακές».

Επίσης, βοηθούμε τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες να κάνουν την κατάλληλη επιλογή κουταβιού λαμβάνοντας υπ΄όψιν τις ιδιαιτερότητες και χαρακτηριστικά των διάφορων ράτσων καθώς και τον τρόπο ζωής των ιδίων των ιδιοκτητών.

Στοιχεία Επικοινωνίας

StarDogs Θετική Εκπαίδευση Σκύλων

Υπεύθυνος: Γιάννης Αραχωβίτης (Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων Μέλος του APDT #66102 (USA) & PDTE)

Τηλ.: 210-60 29 053

Κιν.: 6945 954 564

στείλτε μήνυμα

dog-contact


Πανσιόν (ξενοδοχείο) σκύλων

Τηλ.: 213-00.80.588

Κιν.: 694-43.99.911

Χάρτης

Εγγραφτείτε στο δωρεάν Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας και αποκλειστικό περιεχόμενο μόνο για συνδρομητές.
×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!