Κέρδισε περισσότερα κάνοντας κάτι που αγαπάς! Γίνε εκπαιδευτής σκύλων !

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων
Typography

Κέρδισε περισσότερα κάνοντας κάτι που αγαπάς! Γίνε εκπαιδευτής σκύλων !  Στη δύσκολη, από κάθε άποψη, εποχή που ζούμε, είναι απαραίτητο ο καθένας μας να "σηκώσει τα μανίκια" και να αντιδράσει.

Επαγγέλματα που για χρόνια θεωρούντο "ακλόνητα" κατέρρευσαν (οικοδομή, τραπεζικά, καταστήματα ένδυσης, τουρισμός) και έγιναν άχαρα και ασύμφορα. Πολλοί άνθρωποι βρέθηκαν να έχουν επενδύσει πολλά (χρόνο, χρήμα κ.λ.π.) και να κάνουν κάτι που όχι μόνον δεν τους αρέσει αλλά δεν μπορεί και να τους καλύψει τις οικονομικές ανάγκες.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμη ευκαιρίες (πάντα υπάρχουν) που με έξυπνες και στοχευμένες κινήσεις, μπορούν να βοηθήσουν να αλλάξετε την άσχημη κατάσταση και να προσθέσετε χαρά και αξία στους κόπους σας.

Το επάγγελμα (πολλοί το θεωρούν λειτούργημα) του εκπαιδευτή σκύλων αναπτύχθηκε τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα και δεν έχει σε καμιά περίπτωση κορεστεί , ούτε καν πλησιάσει την δυναμική του (αυτή που έχει καταγραφεί σε άλλες χώρες). Στην Αμερική το 70% των "γονιών" σκύλων ασχολούνται ενεργά με κάποια κυνοφιλική δραστηριότητα (βασική εκπαίδευση, αγώνες επίδειξης &δεξιοτεχνίας, Pet Therapy κ.λ.π.). Με περίπου 50.000.000 εκκατομύρια σκύλους, φανταστείτε τι δυναμική έχει η επαγγελματική ενασχόληση με αυτό το τμήμα της αγοράς.

Στην Ελλάδα, όπως συνήθως, δεν έχουμε ακριβή στατιστικά στοιχεία. Όμως είναι εύκολο να αντιληφθούμε ότι είμαστε σε ..καθυστέρηση. Όμως ότι γίνεται στο εξωτερικό (Αμερική, Ευρώπη) γίνεται και στην Ελλάδα μερικά χρόνια αργότερα.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στο να ασχοληθεί κάποιος επαγγελματικά με την εκπαίδευση σκύλων. Να μερικά από αυτά ... Δεν απαιτεί ιδιαίτερα μακροχρόνιες και ακριβές σπουδές

  • Μπορείς να το εξασκήσεις ως μερική απασχόληση , συμπληρώνοντας το εισόδημά σου
  • Δεν χρειάζεται να επενδύσεις κάποιο αρχικό κεφάλαιο (ένα τηλέφωνο, μερικές κάρτες και ένα κομπιούτερ φτάνουν)
  • Είναι ευέλικτο- μπορείς να εργαστείς κάποιες ώρες σε χρόνο και χώρο που επιλέγεις
  • Έχει μεγάλες προοπτικές για το μέλλον
  • Βεβαίως απαιτείται κάτι. Κάτι που είναι βασική προϋπόθεση. Θα πρέπει να σου αρέσει ως ασχολία. Θα πρέπει να αγαπάς τα σκυλιά, την επικοινωνία μαζί τους και να θέλεις να βοηθήσεις στη βελτίωση της σχέσης ανθρώπου - ζώου.

Δεν μπορείς να γίνεις καλός σε κάτι που δεν αγαπάς. Και αν δεν είσαι καλός σε κάτι, δεν μπορείς να προκόψεις, ούτε και να νοιώσεις ευτυχισμένος με αυτό που θα πρέπει να κάνεις.

 

Αν λοιπόν νοιώθεις ότι πράγματι σου αρέσει, τότε αντίδρασε στον αρνητισμό της εποχής και κινήσου έξυπνα και αποφασιστικά. Μην μένεις απαθής. Βρες τι σου αρέσει, μάθε το και κάνε το μια δεύτερη (γιατί όχι και πρώτη) πηγή εισοδήματος και ανάπτυξης για σένα και την οικογένειά σου. Μερικά από τα "πατροπαράδοτα" επαγγέλματα δυστυχώς έχουν απογοητεύσει και παγιδέψει τα όνειρα πολλών ανθρώπων.

Κάνε την επιλογή που σου αρέσει και που μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει. Τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν πραγματικά το θέλουμε.

Τηλεφώνησε τώρα στο 210-60 29 053 & 6945 954 564. Μάθε πως μπορείς να γίνεις Επαγγελματίας Θετικός Εκπαιδευτής Σκύλων.

StarDogs Positive Training
Γιάννης Αραχωβίτης
Επαγγελματίας Θετικός Εκπαιδευτής Σκύλων
Μέλος του APDT & full member of PDTE
Τηλ. 210- 60 29 053 & 6945 95 45 64
www.StarDogs.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
"Your Dog Deserves an Education"
Σεμινάρια για Εκπαιδευτές Σκύλων
Ξενώνας & Εκπαίδευση Σκύλων

Στοιχεία Επικοινωνίας

StarDogs Θετική Εκπαίδευση Σκύλων

Υπεύθυνος: Γιάννης Αραχωβίτης (Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων Μέλος του APDT #66102 (USA) & PDTE)

Τηλ.: 210-60 29 053

Κιν.: 6945 954 564

στείλτε μήνυμα

dog-contact


Πανσιόν (ξενοδοχείο) σκύλων

Τηλ.: 213-00.80.588

Κιν.: 694-43.99.911

Χάρτης

Εγγραφτείτε στο δωρεάν Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας και αποκλειστικό περιεχόμενο μόνο για συνδρομητές.