Διακοπές & Κατοικίδια

Νέα
Typography
Διακοπές & ΚατοικίδιαΤώρα που πλησιάζει το καλοκαιράκι θα ήθελα να σας θυμίσω κάποια θέματα σχετικά με τις διακοπές μας και τα κατοικίδια μας.

Οι περισσότεροι από αυτούς που περνούν ένα ζώο στο σπίτι , όταν το περνούν δεν φαντάζονται την ζωή τους μαζί του σε όλες τις εποχές του χρόνου.

Τα παιχνίδια , η παρέα , ακόμα και η μόδα , είναι τα πρώτα που έρχονται στο μυαλό τους.
Το νερό είναι το πρώτο που πρέπει να φροντίσουμε να έχει ο φίλος μας , ειδικά τις πιο θερμές ημέρες και ώρες. Να θυμάστε ότι δεν μπορεί να το βρει μόνος του και δεν μπορεί να μας πει ότι διψάει!!!


Ο χώρος πρέπει να αερίζεται καλά και αν είναι δυνατόν να κλιματίζεται. Ισχύει και εδώ ο παραπάνω κανόνας!!!

Τα ζώα στους περισσότερους  δημόσιους χώρους επιτρέπονται με νόμο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι όπως στο σπίτι.

Δεν πρέπει να ενοχλούν τους υπόλοιπους στην περιοχή και τότε και η δική μας παραμονή στο χώρο θα είναι πιο ήρεμη και πιο ευχάριστη.

Αυτοί που μόλις πλησιάζουν οι καλοκαιρινές διακοπές ψάχνουν να «δωρίσουν» το ζωάκι τους , θα ήταν καλό να θυμούνται πως πριν από κάποιο διάστημα , το διάλεξαν με γέλια και χαρές . Σε κάθε περίπτωση όμως αν τελικά αποφασίσετε ότι πρέπει να αποχωρισθείτε τον φίλο σας θα ήθελα να θυμάστε ότι :

Μην αφήστε το κατοικίδιο σας στο δρόμο

Μην αφήστε το κατοικίδιο σας στο σπίτι παραπάνω διάστημα από όσο πρέπει

Διαλέξτε με προσοχή τον άνθρωπο που θα σας το φιλοξενήσει

Υπάρχουν ξενοδοχεία σκύλων όπου η φροντίδα του είναι εγγυημένη

Τέλος θα ήθελα να σας πληροφορήσω, ότι μπορεί να μην μιλάνε την γλώσσα μας , αλλά στην δική τους γλώσσα , «άνθρωπος» σημαίνει «φίλος» και οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται!!!

Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές………

Linda Lakatos Delidis

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!