StarDogs – Τουρκίας

Νέα
Typography

 

seminario_tourkia_01Μεγάλη επιτυχία γνωρίζουν τα σεμινάρια για όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την εκπαίδευση σκύλων στη Τουρκία. 20 Τούρκοι εκπαιδευτές μαθαίνουν τα μυστικά της θετικής εκπαίδευσης και γρήγορα θα προωθήσουν τις ζωοφιλικές μεθόδους εκπαίδευσης σε όλες τις μεγάλες πόλης της γειτονικής χώρας.

 

 

 

seminario_tourkia_02

Τμήμα 2011, μελλοντικοί εκπαιδευτές Τουρκίας (σεμινάριο 28 & 29 Μαίου 2011)

Είναι η έβδομη χρονιά που ο κ. Γιάννης Αραχωβίτης (StarDogs-Ελλάδος) σε συνεργασία με το (StarDogs –Τουρκίας) διοργανώνουν τη σειρά σεμιναρίων που έχει φέρει σημαντικές αλλαγές προς μια καλύτερη και φιλικότερη επικοινωνία και συνύπαρξη με τα κατοικίδιά μας.

seminario_tourkia_03

Μάλιστα η προσφορά αυτών των σεμιναρίων έχει εκτιμηθεί πολύ από τα υπουργεία Παιδείας, Πολιτισμού και Γεωργικής Ανάπτυξης που έχουν αρκετές φορές διοργανώσει μονοήμερα σεμινάρια για το κοινό με εισηγητή και τιμώμενο πρόσωπο το κ. Αραχωβίτη και τη κ. Mehves Ipek (υπεύθυνη του StarDogs στη Τουρκία).

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!