Μην γίνεσαι συνένοχος!

Νέα
Typography
a-bear Είναι απαράδεκτο για την απλή τέρψη των ματιών των επισκεπτών των ζωολογικών πάρκων (και τον πλουτισμό των ιδιοκτητών), να καταδικάζουμε σε μόνιμη φυλάκιση χιλιάδες άγρια ζώα. Το κάθε ζώο είναι αυτό που είναι γιατί εξελίχτηκε και προσαρμόστηκε σε συγκεκριμένο φυσικό περιβάλλον. Το περιβάλλον αυτό είναι η φυσιολογική του κατοικία και μόνο εκεί νοιώθει βολικά και σε ασφάλεια.

araxovitis signature 

του Γιάννη Αραχωβίτη (επαγγελματία Θετικού Εκπαιδευτή Σκύλων & Ανθρώπων)

Με ποιο δικαίωμα ο άνθρωπος καταδικάζει ένα άγριο ζώο (μη κατοικίδιο) να ζει περιορισμένο σε ένα κλουβί λίγων τετραγωνικών, σε μια κλιματολογικά άγνωστη και ακατάλληλη περιοχή για αυτό (π.χ. Τίγρη της Βεγγάλης στην Αγγλία, Πολική Αρκούδα στην Ελλάδα); Πόσο ευτυχισμένο μπορεί να είναι ένα ζώο (π.χ. ο λύκος) που δεν του αρέσουν (δεν νοιώθει ασφάλεια) οι άνθρωποι, να είναι εκτεθειμένο σε δημόσια θέα και σε πλησίασμα από τους χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά;

Όλα τα όντα δικαιούνται να ζουν σε κατάλληλο φυσικό περιβάλλον και συνθήκες, όπου μπορούν να νοιώσουν "σαν στο σπίτι τους".
Αρνηθείτε να γίνεστε συνένοχοι και να συμβάλετε στην διαιώνιση της αιχμαλωσίας και ανήθικης εκμετάλλευσης των αγρίων ζώων. Δεν ανήκουν στον κόσμο μας. Αφήστε τα στον δικό τους. Σεβαστείτε τα.

Σεμινάρια για καριέρα ...εκπαιδευτή Σκύλων! Επάγγελμα με προοπτικές και κοινωνική προσφορά!

Περισσότερα άρθρα & συζητήσεις στην ομάδα συζητήσεων του StarDogs

Πατήστε "Μου Αρέσει" στη Σελίδα για να ενημερώνεστε άμεσα

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!