Σκύλος μένει επί έξι χρόνια δίπλα στον τάφο του αφεντικού του

Νέα
Typography

dog_09Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και ο Capitan από την Αργεντινή δίνει ένα ακόμα παράδειγμα της παθολογικής αγάπης των σκυλιών στα αφεντικά τους, καθώς επί 6 χρόνια, ζει δίπλα στον τάφο του.

Aπό τότε που το αφεντικό του πέθανε, εδώ και έξι χρόνια, ο πιστός σκύλος του παραμένει δίπλα στον τάφο του, στην πόλη Villa Carlos Paz, στην κεντρική Αργεντινή. Ο «Capitan”, έφυγε από σπίτι του, σύμφωνα με την Daily Mail, τη στιγμή που οι συγγενείς του ιδιοκτήτη του επέστρεφαν από την κηδεία. Από τότε δεν έχει επιστρέψει.


Η χήρα του αφεντικού δήλωσε σε εφημερίδα της Αργεντινής, ότι έψαξαν για το σκύλο, χωρίς αποτέλεσμα και νόμιζαν ότι είχε εξαφανιστεί. Όμως την επόμενη Κυριακή που πήγαν στο νεκροταφείο, τον είδαν δίπλα στον τάφο. «Μας αναγνώρισε και ήρθε κοντά μας, βγάζοντας κραυγές σα να θρηνούσε. Μας ακολούθησε μετά μέχρι το σπίτι, πέρασε λίγο χρόνο μαζί μας, αλλά μόλις άρχισε να σουρουπώνει, γύρισε και πάλι στο νεκροταφείο».

«Εμείς δεν τον είχαμε πάει ποτέ στο νεκροταφείο και είναι μυστήριο πώς κατάφερε να βρει τον τάφο», είπε η κ. Γκουσμάν. Ο γιός του αφεντικού είχε προσπαθήσει να φέρει πίσω στο σπίτι τον «Καπιτάν», όμως εκείνος πάντα έτρεχε πίσω στο αφεντικό του.

Ο διευθυντής του νεκροταφείου δήλωσε στην εφημερίδα ότι θυμάται την ημέρα που είδε για πρώτη φορά το σκυλί:
«Τον είδα να περιφέρεται γύρω από το νεκροταφείο, μέχρι που βρήκε τελικά τον τάφο του αφεντικού του. Κατά τη διάρκεια της ημέρας κάνει μερικές βόλτες στο νεκροταφείο αλλά επιστρέφει και πάλι πίσω στον τάφο. Ακριβώς στις 6 το απόγευμα ξαπλώνει πάνω στον τάφο και μένει εκεί όλη τη νύχτα».


Πηγή: lifo.gr

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!