Η ανταλλαγή μηνυμάτων είναι καθημερινή ανάγκη για όλους!

Νέα
Typography

araxovitis signature

Γράφει ο Γιάννης Αραχωβίτης, 
Επαγγελματίας Θετικός Εκπαιδευτής Σκύλων & Ανθρώπων - Αντιπρόσωπος Ελλάδας για το PDTE

Η ανταλλαγή μηνυμάτων είναι καθημερινή ανάγκη για όλους!

Όπως και ο άνθρωπος, έτσι και ο σκύλος χρειάζεται να επικοινωνεί. Ό ένας μέσω του κυβερνοχώρου και ο άλλος με τι ς μυρωδιές του χώρου.

Τα iphone και τα smartphone είναι βασικά τεχνολογικά εργαλεία της καθημερινής μας ζωής. Η μύτη του σκύλου είναι το τελειότερο εργαλείο της φύσης.

 

Μέσω της όσφρησης ο σκύλος μας, επικοινωνεί, μαθαίνει, αναπτύσσεται. Διαβάζει τα μηνύματα που έχουν αφήσει άλλα σκυλιά στο σημείο και έτσι μένει update με το κουτσομπολιό της γειτονιάς.

Αφήστε, επιτρέψετε στο σκυλί σας, να χώσει τη μύτη του εκεί που εσείς, δεν θα την χώνατε. Σύγχρονος άνθρωπος χωρίς internet είναι απληροφόρητος. Σκυλί χωρίς δυνατότητα να μυρίσει τα πέριξ, μένει στην ίδια τάξη και δυστυχεί.

 

Κάντε την βόλτα του σκύλου σας μια όμορφη εμπειρία για εκείνον και για εσάς. Πως; Αφήστε τον να στείλει και να λάβει μηνύματα. Εσείς μπορείτε να στείλετε μηνύματα και από το σπίτι. Αυτός μόνο στην βόλτα. Λειτουργεί σε mode roaming.

 

Μάθε περισσότερα για τον σύντροφό σου.

Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων, Αθήνα, Κυριακή, 3/4/16

Εκμεταλλεύσου την προσφορά!

http://www.stardogs.gr/portal/proionta-ypiresies/seminaria/621-megali-prosfora-gia-to-seminario

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!