Μεγάλη Επιτυχία του σεμιναρίου εκπαίδευσης σκλυλων

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων
Typography

Σεμινάριο

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος το σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων του StarDogs Positive Training.

Περισσότεροι από διακόσιοι τυχεροί παρακολούθησαν τον κ. Γιάννη Αραχωβίτη και τους συνεργάτες του / εκπαιδευτές κ.κ. Χατζηγιάννη και Στέφα να αναπτύσσουν και να αναλύουν τα μυστικά της θετικής εκπαίδευσης.

Τα θέματα του Σεμιναρίου ήταν "Εκπαίδευση Κουταβιών " & "Επιθετικότητα Σκύλων".

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία Access Group (αντιπρόσωπος της Nutro).

  0001.jpgΚατά την διάρκεια του σεμιναρίου προβλήθηκαν Βίντεο και απαντήθηκαν δεκάδες ερωτήσεις που υπέβαλε το εξαιρετικό κοινό.

 

Ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων κ. Γ. Δημόπουλος, η Αντιδήμαρχος Αργυρουπόλεως κ. Β. Φουσκίδου (υπεύθυνοι για τα αδέσποτα σους Δήμους τους) απεύθυναν χαιρετισμό και συμμετείχαν στην τελετή απονομής των Πιστοποιητικών Σπουδών σε όσους τελείωσαν την σειρά σεμιναρίων του StarDogs  για εκπαιδευτές σκύλων (περίοδος 2006-7).

 

 

 

Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή κτηνιάτρων και φιλοζωικών φορέων. Ο Δήμος Αθηναίων συμμετείχε με 12 άτομα (υπεύθυνα για την περισυλλογή των αδέσποτων) και με την υπεύθυνη κτηνίατρο κ. Άννα Μακρή.

 

 

 

Επίσης τιμήθηκαν για την ζωοφιλική τους δράση και προσφορά οι κ.κ. Κατερίνα Χατζηγιάννη (εκπαιδεύτρια), το G.A.W.F (Ελληνικό Ταμείο Μέριμνας Ζώων), η Φιλοζωική Νέας Φιλαδέλφειας, ο Σύνδεσμος Κτηνιάτρων Μικρών Ζώων Αττικής, και το ζεύγος  Σωτηράκη.

 

 

 

Στους συμμετάσχοντες δόθηκαν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης του σεμιναρίου.

 

 

 

 

 

 

seminario2007.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απόφοιτοι της σειράς "Σεμινάρια για εκπαιδευτές σκύλων" του StarDogs , τμήμα 2006-7

 

seminario2007_episimoi.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επίσημοι Καλεσμένοι του Σεμιναρίου (από αριστερά --  κ. Γεώργιος Δημόπουλος-αντιδήμαρχος Αθηναίων, κ. Αριστοτέλης Βάος -Access Group, η κ. Βίκυ Φουσκίδου -αντιδήμαρχος Αργυρουπόλεως. και ο κ. Γιάννης Αραχωβίτης -StarDogs Positive Training)

 

 

seminario2007anna.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απονομή Πιστοποιητικών Σπουδών , τμήμα 2006-7

 

 

Σχόλια για το Σεμινάριο

 

Υπάρχουν πολλές  Επιστήμες που αφορούν τα ζώα και ασφαλώς  δεν είναι μόνο η Κτηνιατρική που ασχολείται με αυτά. Υπάρχει η Ανθρωποζωολογία (ο σύγχρονος διεπιστημονικός κλάδος που μελετά την αλληλεπίδραση ανθρώπου ζώου), οι Επιστήμες της Συμπεριφοράς κλάδος των σύγχρονων επίσης Νευροεπιστημών και πολλές άλλες.

Το σεμινάριο αυτό, στην εφαρμοσμένη Επιστήμη της Συμπεριφοράς,  είναι το κορυφαίο του είδους του στην Ελλάδα. Ο κ. Γιάννης Αραχωβίτης και οι μαθητές του έχουν γνώσεις, επαγγελματισμό και έχουν κάνει τρόπο ζωής την δουλειά τους, που την αγαπούν, μέσα στα πλαίσια μιας υγιούς ζωοφιλίας χωρίς ακρότητες και εκτροπές. Δεν μετάνιωσα καθόλου που αφιέρωσα το πρωινό της Κυριακής μου εκεί. Πολύ το ενδιαφέρον του κόσμου για το θέμα, με πολλές  ερωτήσεις και εξαιρετικές απαντήσεις από τον κ. Αραχωβίτη.

Λάμπρος ΣαμπράκοςΚτηνίατρος MDV, MS, PhD – Επιστημολόγος (Φιλοσοφία και Ιστορία των Επιστημών)

 


 

 Κύριε Αραχωβίτη,
Είχα την ευκαιρία να παρεβρεθώ στο σεμινάριο σας την Κυριακή στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών και θέλω να σας πω
 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!
 
για τον επαγγελματισμό σας, το ήθος σας και την αγάπη σας για τα κακόμοιρα τα ζωάκια που έχουν ανάγκη από ανθρώπους που τα αγαπάνε και τα σέβονται.
Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι η μη χρήση βίας ή τιμωρίας στα σκυλάκια με σκοπό να μάθουν να κάνουν κάτι και η επιμονή σας να το τονίζετε. Είναι τόσο απλό να καταλάβουν όλοι πόσο σημαντική είναι η επιβράβευση στην εκπαίδευση τους και πόσο κακές επιπτώσεις έχει η χρήση βίας επάνω τους.
 
Για άλλη μια φορά
 
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!
 

Με εκτίμηση

 
Μαρία Καραμολέγκου

 


 

 

Κύριε Αραχωβίτη,

Συγχαρητήρια για το σεμινάριο σας. Ομολογώ πως ευχόμουν να το είχα παρακολουθήσει πριν αποκτήσω τη σκυλίτσα μου την οποία έχω μάλλον – έως πολύ – κακομάθει. Εκείνο που πραγματικά με εξέπληξε αποτελεί το γεγονός ότι η εκπαίδευση των σκύλων ταυτίζεται με την «εκπαίδευση» των παιδιών. Ο τρόπος συμπεριφοράς μας και τα ανάλογα παιχνίδια που θα επιλέξουμε αποτελούν τη βάση της σωστής ανατροφής τους. Οι καβγάδες, το ξύλο και η τιμωρία απαγορεύονται τελικά προς όλους τους έμβιους οργανισμούς. Η αγάπη, η ασφάλεια, η διάθεση ωφέλιμου χρόνου και χρόνου διασκέδασης από την άλλη προάγουν τη σωστή ανάπτυξή τους.


Συγχαρητήρια και πάλι.

Εύχομαι όλοι μας κάποια στιγμή να αξίζουμε να αποκαλούμαστε σκεπτόμενοι άνθρωποι.
 

Με εκτίμηση

Λία Χάρου Υπάλληλος Δήμου Παπάγου Αρμόδια για το Πρόγραμμα των Αδέσποτων Ζώων

 

 

Το σεμινάριο που διοργανώθηκε από το Stardogs Positive Training  ήταν επιτυχημένο από πολλές απόψεις. Είχε άρτια προετοιμαστεί όπως αποδείκνυε η γεμάτη αίθουσα. Και είχε ενδιαφέρον όπως αποδείκνυε το γεγονός ότι η αίθουσα παρέμεινε γεμάτη ως το τέλος.  

 

Χαρακτηριστικό του πόσο απήχηση είχαν όσα ειπώθηκαν ήταν η κουβέντα μιας κυρίας στο διάλειμμα: «Ετσι μου έρχεται να πάρω ένα κουτάβι μετά από όσα άκουσα».

 

Οσον αφορά τον Σύλλογό μας θέλουμε να εκφράσουμε για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες μας στο Stardogs Positive Training και στον Γιάννη Αραχωβίτη προσωπικά, που είναι η ψυχή αυτής της ιστορίας, για την συμπαράστασή του στην δουλειά μας.

 

Κική Καραθανάση
Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας

 

Ώς ιδοκτήτρια σκύλων και ώς Εκπαιδεύτρια η πρώτη σκέψη στο μυαλό μου είναι να μάθω, να ψάξω και να βοηθήσω τα σκυλιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το σεμινάριο με βοήθησε πραγματικά να αναθεωρήσω ορισμένα ''δεδομένα'' που σημαίνει ότι όχι μόνο εμπλούτισα τις γνώσεις μου, ακουσα γνώμες, λύσεις, ακόμα και αντιδράσεις απο κάποιους και  θεωρώ χρέος μου πλέον την σωστή διδασκαλία στο σκυλί!

Δεν πρέπει να ''κλεινουμε'' τις απόψεις μας εγωιστικά μα να αναζητάμε πάντα τρόπους θετικούς. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που έχω στο μυαλό μου μετά το σεμινάριο!

Γύρισα σπίτι μου και διάβασα καλύτερα.. τα μάτια του σκύλου μου και χαμογέλαγα γιατι το είχα καταλάβει..

Ευχαριστώ θερμά το Star Dogs και τον Γιάννη Αραχωβίτη , κι αν εμείς οι ίδιοι οι Εκπαιδευτές δεν είμαστε θετικοί στο να μάθουμε ακόμα περισσότερα, τότε τα σκυλία μας θα μας κοιτάνε στα χέρια απο φόβο.. και οχι στα μάτια απο αγάπη!

 
Σας ευχαριστώ
 

Γωγώ Πίντζου
Εκπαιδέυτρια Σκύλων

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

StarDogs Θετική Εκπαίδευση Σκύλων

Υπεύθυνος: Γιάννης Αραχωβίτης (Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων Μέλος του APDT #66102 (USA) & PDTE)

Τηλ.: 210-60 29 053

Κιν.: 6945 954 564

στείλτε μήνυμα

dog-contact


Πανσιόν (ξενοδοχείο) σκύλων

Τηλ.: 213-00.80.588

Κιν.: 694-43.99.911

Χάρτης

Εγγραφτείτε στο δωρεάν Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας και αποκλειστικό περιεχόμενο μόνο για συνδρομητές.