Επίσκεψη στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων

Νέα
Typography

 

attiko04Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του StarDogs, όσοι συμμετέχουν στη σειρά "Σεμινάρια για Εκπαιδευτές Σκύλων" -τμήμα Αθήνας - την Κυριακή, 26 Απριλίου 2009, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Αττικό Νοσοκομείο Μικρών Ζώων.

attiko06

 

 

Οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στους χώρους και ενημερώθηκαν για την γενικότερη λειτουργία και τις δυνατότητες του νοσοκομείου. Αναφορά έγινε και στα υπερσύχρονα μηχανήματα που δίνουν την δυνατότητα καλύτερων υπηρεσιών προς τους ιδιοκτήτες σκύλων.

 

 

 

attiko05

Στην συνέχεια ο κτηνίατρος κ. Δημήτρης Ματραλής παρουσίασε το θέμα "Πρώτες Βοήθειες για Σκύλους", δίνοντας γενικότερες κατευθύνσεις για το πως μπορεί κάποιος να βοηθήσει ένα σκυλί να φτάσει όσο πιο εύκολα και σωστά στον κτηνίατρο. Επίσης αναφέρθηκε στους κινδύνους που διατρέχουν τα ζώα συντροφιάς (δηλητηριάσεις, κατάποση αντικειμένων, τραυματισμοί κ.λ.π.) και απάντησε σε σωρεία ερωτήσεων.

Το StarDogs και οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς το προσωπικό του Αττικού Νοσοκομείου Ζώων και ιδιαίτερα στον καθηγητή κ.Κοντό, τον κ. Ματραλή και την κ. Πράτα (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων) για την φιλοξενία.

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!