Η αγάπη είναι μεγάλο πράγμα!

Νέα
Typography
love Είναι άξιον απορίας που πολλοί κηδεμόνες σκύλων δεν καταλαβαίνουν για το πώς μπορεί να είναι φίλοι με τα σκυλιά τους. Οι παραδοσιακά, άνθρωπος - σκύλος, φορές δεν τα πάνε καθόλου καλά και ο ένας τραυματίζει τον άλλο. Και βεβαίως δεν φταίει το τετράποδο αλλά το δίποδο. Γιατί ο σκύλος τιμάει την φιλία αρκεί ο άνθρωπος να μην τον εξωθεί μέσω του φόβου και των απειλών (με λόγια & πράξεις) σε εκδηλώσεις / πράξεις άμυνας ή επιθετικότητας.

araxovitis signature 

του Γιάννη Αραχωβίτη (επαγγελματία Θετικού Εκπαιδευτή Σκύλων & Ανθρώπων)

 

Ακόμα και παραδοσιακοί εχθροί ,σκύλος – γάτα, μπορούν να ζήσουν αρμονικά αν τους δοθεί η ευκαιρία να μεγαλώσουν σε ένα θετικό περιβάλλον , χρόνος γνωριμίας και χτισίματος εμπιστοσύνης. Όλα αυτά οδηγούν στην αγάπη και απορρέουν από την αγάπη. Και η ζωή πλημμυρίζει από αρμονία, χαρά, ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Τα πιο πάνω χτίζονται με συνειδητή προσπάθεια και σφυρηλατούνται από τις καθημερινές εμπειρίες και πρακτικές.

Τα ζώα μας δείχνουν τον τρόπο. Η αγάπη είναι που κάνει τον κόσμο καλύτερο.

-----------------------------------------------------------
Σεμινάρια για καριέρα ...εκπαιδευτή Σκύλων! Επάγγελμα με προοπτικές και κοινωνική προσφορά!

Περισσότερα άρθρα & συζητήσεις στην ομάδα συζητήσεων του StarDogs

Πατήστε "Μου Αρέσει" στη Σελίδα για να ενημερώνεστε άμεσα

 

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!