7 Xρόνια Hλεκτρονικό Kυνοφιλικό Περιοδικό- Προσφορές του StarDogs

Νέα
Typography

birthday.jpg

 

Το ηλεκτρονικό περιοδικό του StarDogs Positive Training  γιορτάζει τον Φεβρουάριο (3 του μήνα) τα 7 γενέθλιά του.
 
Αρχές του 2001 ήταν όταν για πρώτη φορά σε ολόκληρη την Ευρώπη ένα τέτοιο εγχείρημα μπήκε σε εφαρμογή. Στόχος ήταν και παραμένει η ποιοτική ενημέρωση των Ελλήνων "γονέων" σκύλων γύρω από τις τεχνικές και την φιλοσοφία της Θετικής Εκπαίδευσης.
 
Πάνω από 1500 συνδρομητές έχουν ωφεληθεί κατά την διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου από τα εκπαιδευτικά άρθρα Ελλήνων και ξένων εκπαιδευτώ, από την έγκαιρη και επιλεγμένη ενημέρωση σχετικά με τα μυστικά του "πως επικοινωνώ σωστά και χωρίς ακρότητες με το σκυλί μου" και πως "βρίσκω τις κατάλληλες λύσεις στα καθημερινά προβλήματα".

Το πλεονέκτημα αυτού του περιοδικού είναι ότι η ύλη είναι επιλεγμένη και φιλτραρισμένη. Ασχολείται μόνο με τη θετική εκπαίδευση , οπότε δεν δημιουργούνται μπερδέματα, αμφιβολίες κ.λ.π.
 
Είναι πρακτικό γιατί μπορείτε και το διαβάζετε όποτε θέλετε, όσες φορές θέλετε, διαβάζετε όλα τα προηγούμενα άρθρα και αν έχετε απορίες..εδώ είμαστε για να σας απαντούμε.
 
Τώρα που ανανεώσαμε την ιστοσελίδα μας, σειρά έχει το περιοδικό μας.
 
Στη επέτειο του περιοδικού μας, νοιώθουμε την ανάγκη να δώσουμε μερικά δώρα, προσφορές ως ένδειξη εκτίμησης στους φίλους μας για την αγάπη τους και την αφοσίωση τους. Επίσης κίνητρα σε όσους θέλουν να έρθουν στην παρέα μας και να γίνουν μέτοχοι στις μεγάλη προσπάθεια αναβάθμισης και αλλαγής της ζωοφιλικής κουλτούρας που κάνουμε.
 
Λοιπόν για μια βδομάδα (από τις 27 /1- 3/2 ) προφέρουμε σε όσους γίνουν συνδρομητές τα παρακάτω.
 

  1. δυο μέρες ΔΩΡΕΑΝ παραμονής του σκυλιού τους στο ξενοδοχείο σκύλων του StarDogs- (σε περίοδο εκτός διακοπών).

  2. 20 % έκπτωση στα 2 εκπαιδευτικά  βιβλία και το CD του StarDogs ( σύνολο 35 Ευρώ αντί για 45)

  3. 15 % έκπτωση στα προγράμματα εκπαίδευσης σκύλων

  4. 25% έκπτωση στα εισιτήρια για το Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων του StarDogs που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη , στις 13 Απριλίου σε ομάδες ανθρώπων από 4 άτομα και πάνω.

 
Πως μπορείτε να επωφεληθείτε των παραπάνω ευκαιριών? Με το να γίνεται συνδρομητής του κυνοφιλικού ηλεκτρονικού περιοδικού μας.
 
Η πιο πάνω προσφορές ισχύουν για νέες συνδρομές  ή ανανεώσεις συνδρομών διάρκειας δυο ή τριών ετών.
 
Πάρτε τώρα τηλέφωνο στο 210-60 29 053 , επισκεφτείτε το www.StarDogs.gr
 ή στείλτε μας μειλ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!