Έναρξη της 7ης Σειράς Σεμιναρίων του StarDogs στην Τουρκία

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων
Typography

seminar Turkey 1.Για άλλη μια χρονιά το StarDogs Positive Training συνεχίζει την παράδοση της επιτυχημένης "Σειρά Σεμιναρίων για Εκπαιδευτές Σκύλων " στην Τουρκία.

Στς 4  Απριλίου ξεκινάει ο κύκλος σεμιναρίων όπου θα συμμετέχουν 25 άτομα, που όταν αποφοιτήσουν, θα διαδώσουν το μήνυμα της θετικής εκπαίδευσης σε διάφορες πόλεις της Τουρκίας.

Το StarDogs συνεργάζεται με τα υπουργεία παιδείας και γεωργικής ανάπτυξης της γείτονας χώρας στην κατάρτιση προγραμμάτων , μέσα από τα οποία θα περνούν υποχρεωτικά όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με το χώρο της εκπαίδευσης σκύλων.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η συνεργασία αυτή θα ξεκινήσει επίσημα σύντομα και το StarDogs θα είναι υπεύθυνο για την εκπαίδευση όλων των εκπαιδευτών σκύλων της Τουρκίας.

Επίσης , προς το Φθινόπωρο , φαίνεται πιθανότερο από ποτέ άλλοτε, και το ξεκίνημα του StarDogs (σεμινάρια για εκπαιδευτές) στην Ιταλία (στο Λέτσε και πιθανόν στο Μιλάνο).

Στοιχεία Επικοινωνίας

StarDogs Θετική Εκπαίδευση Σκύλων

Υπεύθυνος: Γιάννης Αραχωβίτης (Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων Μέλος του APDT #66102 (USA) & PDTE)

Τηλ.: 210-60 29 053

Κιν.: 6945 954 564

στείλτε μήνυμα

dog-contact


Πανσιόν (ξενοδοχείο) σκύλων

Τηλ.: 213-00.80.588

Κιν.: 694-43.99.911

Χάρτης

Εγγραφτείτε στο δωρεάν Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας και αποκλειστικό περιεχόμενο μόνο για συνδρομητές.