Πρώτες Βοήθειες για Σκυλιά & Επίδειξη Εκπαίδευσης Γερακιών

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων
Typography
Πρώτες Βοήθειες για Σκυλιά & Επίδειξη Εκπαίδευσης Γερακιών Πρώτες Βοήθειες

Στα πλαίσια της σειράς "Σεμινάρια για Εκπαιδευτές Σκύλων" του StarDogs , οι συμμετέχοντες στο φετινό τμήμα θα επισκεφτούν το Αττικό Νοσοκομείο Ζώων. Οι υπεύθυνοι Κτηνίατροι θα ξεναγήσουν τους επισκέπτες στους χώρους του Νοσοκομείου, θα επιδείξουν τα νέα μηχανήματα και τους χώρους περίθαλψης.

Μετά θα ακολουθήσει Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για Σκυλιά. Θα μάθουμε ποια συμπτώματα μπορούν να είναι επικίνδυνα για το ζώο και πως μπορούμε να βοηθήσουμε να φτάσει το ζώο όσο πιο έγκαιρά και με ασφάλεια στον Κτηνίατρο. Η επίσκεψη είναι προγραμματισμένη για τις 26 Απριλίου στις 10 ώρα. Αναχώρηση στις 9.30 από το StarDogs.

Επίδειξη Εκπαίδευσης Γερακιών

Άλλη μια εκπαιδευτική εμπειρία θα προσφερθεί στους συμμετέχοντες στη σειρά "Σεμινάρια για Εκπαιδευτές Σκύλων". Το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Απριλίου θα έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε εκπαιδευτές Γερακιών. Θα παρακολουθήσουμε τις τεχνικές και θα δούμε Γεράκια σε Ελεύθερη Πτήση.

Στοιχεία Επικοινωνίας

StarDogs Θετική Εκπαίδευση Σκύλων

Υπεύθυνος: Γιάννης Αραχωβίτης (Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων Μέλος του APDT #66102 (USA) & PDTE)

Τηλ.: 210-60 29 053

Κιν.: 6945 954 564

στείλτε μήνυμα

dog-contact


Πανσιόν (ξενοδοχείο) σκύλων

Τηλ.: 213-00.80.588

Κιν.: 694-43.99.911

Χάρτης

Εγγραφτείτε στο δωρεάν Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας και αποκλειστικό περιεχόμενο μόνο για συνδρομητές.