Η Συνεργασία είναι το Ζητούμενο!!!

Νέα
Typography
sumvouli

Πολλές φορές ακούω τη φράση « Θα πρέπει να του επιβληθώ! Να του σπάσω τον τσαμπουκά!!»

Και βγαίνω από τα ρούχα μου. Γιατί να θέλω να επιβληθώ στο σκυλί μου; Δηλαδή τι θα κάνει; Σχεδιάζει κάποια ανταρσία; Να με κάνει σκλάβο του μήπως;

araxovitis signature 

του Γιάννη Αραχωβίτη (επαγγελματία Θετικού Εκπαιδευτή Σκύλων & Ανθρώπων)

 Άλλη έγνοια δεν έχει το σκυλί μου από να αναλάβει ένα υπουργείο ή να θέλει να έχει και την ευθύνη για τις δικές μου πράξεις. Λίγη (πολύ) αγάπη θέλει, ένα πιάτο φαγητό, ασφάλεια και ένα κηδεμόνα που να το καταλαβαίνει.

Αν κάποιος καλύψει με συνέπεια τις φυσικές, νοητικές και ψυχολογικές ανάγκες του σκυλιού του θα έχει κάνει ένα σημαντικότατο βήμα προς την Αρμονική Συμβίωση μαζί του. Αν κάτσει και ασχοληθεί σοβαρά με την επικοινωνία και την εκπαίδευσή του θα έχει ένα ζώο ασφαλές, συνεργάσιμο και καλοπροαίρετο.

Μάθετε τις ανάγκες του σκυλιού σας! Μάθετε πως μαθαίνουν τα σκυλιά! Μάθετε να συνεργάζεστε. Μια σχέση συμβίωσης δεν πρέπει να στηρίζεται στην επιβολή και στον εκφοβισμό αλλά στον σεβασμό, στην επικοινωνία και την συνεργασία.

Διαβάστε το βιβλίο "Αρμονική Συμβίωση"

Επόμενα σεμινάρια εκπαίδευσης σκύλων για το κοινό

6 Απριλίου στην Κέρκυρα,

4 Μαΐου Αθήνα,

11 Μαΐου Γιάννενα!!

Σεμινάρια για όσους θέλουν να γίνουν Επαγγελματίες Εκπαιδευτές Σκύλων

Ομάδα εκπαιδευτικών (σκυλο) συζητήσεων

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!