Σεμινάριο Θετικής Εκπαίδευσης του StarDogs -Θεσσαλονίκη

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων
Typography
 

07Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε μεγάλο σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων στη Θεσσαλονίκη από το StarDogs Positive Training.

Στις 18 Ιανουαρίου πάνω από 200 φίλοι των σκύλων παραβρέθηκαν στη Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης και έμαθαν τα μυστικά της θετικής εκπαίδευσης σκύλων. Ο κ. Γιάννης Αραχωβίτης και οι συνεργάτες του αναφέρθηκαν σε θέματα Βασικής Υπακοής, Επίλυσης Προβλημάτων Συμπεριφοράς και Επιθετικότητας.

Πολλές ήταν οι ερωτήσεις του κοινού και μεγάλη η διάθεσή τους να ενημερωθούν για το πως μπορούν, με ευχάριστο τρόπο προς το ζώο, να βρίσκουν λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Είναι βέβαιο ότι υπάρχει σαφή αλλαγή στον τρόπο που οι άνθρωποι αντιμετώπιζουν το θέμα "Εκπαίδευση του Σκύλου". Όλο και πιο πολλοί "ψάχνουν" και ενημερώνονται για τις σύγχρονες, ζωοφιλικές , χωρίς χρήση βίας, τεχνικές και μεθόδους εκπαίδευσης του καλύτερού τους φίλου.

 
To StarDogs Positive Training , πρωτοπόρος της θετικής εκπαίδευσης, στοχεύει στη προώθηση των μεθόδων αυτών σε όλα τα Βαλκάνια. Εδώ και πέντε χρόνια δραστηριοποιείται συστηματικά και στο εξωτερικό και ο κ. Αραχωβίτης είναι από τους κύριους ομιλητές στα Πανευρωπαϊκά σεμινάρια του PDTE.

Επίσης πάρθηκε απόφαση να λειτουργήσει τμήμα "Σεμινάρια για Εκπαιδευτές Σκύλων" στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους θέλουν να αποκτήσουν τα εφόδια για να κάνουν καριέρα ως επαγγελματίες εκπαιδευτές σκύλων.

Μια άλλη εξέλιξη ήταν η έναρξη της σχολής εκπαίδευσης σκύλων του StarDogs - Θεσσαλονίκης σε μόνιμη βάση. Τώρα όλοι οι φίλοι της Β. Ελλάδος μπορούν να μάθουν οι ίδιοι πως να εκπαιδεύουν το σκυλί τους με την καθοδήγηση των έμπειρων θετικών εκπαιδευτών του StarDogs. Η έδρα της σχολής είναι πλησίον του αεροδρομίου Μακεδονία , πληρ, 6945 954 564.

Το StarDogs επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά του φίλους, τους συνεργάτες και τους συνάδελφους που το τίμησαν με την συμμετοχή τους στο σεμινάριο. Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Θεσσαλονικέων για τη διάθεση του χώρου.

Θερμά ευχαριστήρια στη Ζωοφιλία (εταιρεία τροφών & αξεσουάρ ζώων) που ήταν ο σπόνσορας του σεμιναρίου.
 
 
Σεμινάριο Θετικής Εκπαίδευσης του StarDogs -Θεσσαλονίκη

Βιβλία , DVD's, εριοδικά και άλλα εκπαιδευτικά προιόντα

Σεμινάριο Θετικής Εκπαίδευσης του StarDogs -Θεσσαλονίκη

Ο κ. Αραχωβίτης (κεντρικός ομιλητής του σεμιναρίου)

Σεμινάριο Θετικής Εκπαίδευσης του StarDogs -Θεσσαλονίκη

Στελέχη & συνεργάτες του StarDogs (Χριστίνα Νικολάους, Γιάννης Αραχωβίτης, Άννα Παπάζογλου, Κώστας Καστανιώτης)

08

Η αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Θεσσαλονίκης...

Σεμινάριο Θετικής Εκπαίδευσης του StarDogs -Θεσσαλονίκη

...η οποία για ακόμη μια φορά...

05

...γέμισε απο ζωόφιλους κηδεμόνες σκύλων!!!

02

Πολλές ήταν οι ερωτήσεις του κοινού και μεγάλη η διάθεσή τους να ενημερωθούν για το πως μπορούν, με ευχάριστο τρόπο προς το ζώο, να βρίσκουν λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σεμινάριο Θετικής Εκπαίδευσης του StarDogs -Θεσσαλονίκη

Εκπαίδευση ...τυφλού σκυλιού!
 
Επιμέλεια : Στεφανία Στάικου Θετική Εκπαιδεύτρια Σκύλων

Στοιχεία Επικοινωνίας

StarDogs Θετική Εκπαίδευση Σκύλων

Υπεύθυνος: Γιάννης Αραχωβίτης (Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων Μέλος του APDT #66102 (USA) & PDTE)

Τηλ.: 210-60 29 053

Κιν.: 6945 954 564

στείλτε μήνυμα

dog-contact


Πανσιόν (ξενοδοχείο) σκύλων

Τηλ.: 213-00.80.588

Κιν.: 694-43.99.911

Χάρτης

Εγγραφτείτε στο δωρεάν Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας και αποκλειστικό περιεχόμενο μόνο για συνδρομητές.