Στήριξε τις επιλογές σου

Νέα
Typography

Για αυτούς που περιμένουν τα πάντα, υπάρχουν πολλές στεναχώριες.
Για αυτούς που εκτιμούν τα πάντα, υπάρχουν πολλές χαρές/ ευλογίες.

Πολλές καλές ευκαιρίες χάνονται για κάποιες άλλες ελαφρότερα καλύτερες.
Θα είχες μεγαλύτερη επιτυχία αν είχες δεχτεί την άλλη επαγγελματική πρόταση ή αν είχες ζήσει σε μια άλλη πόλη / χώρα; Ίσως ναι, ίσως όχι. Αλλά οποιαδήποτε καριέρα θα υπέφερε αν δεν αποφάσιζες να ασχοληθείς σοβαρά μαζί της, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σου.
Θα ήσουν 10% περισσότερο ευτυχισμένος σε μια άλλη σχέση / γάμο/ οικογένεια/ κοινωνία; Ίσως ναι, ίσως όχι. Αλλά σίγουρα θα είσαι περισσότερο δυστυχισμένος στην παρούσα φάση (κατάσταση) αν περνάς όλη τη μέρα σκεπτόμενος τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν είχες ακολουθήσει εκείνο το δρόμο ή τον άλλο.

Η μόνη σίγουρη συνταγή καταστροφής και δυστυχίας είναι να «χτυπιέσαι» καθημερινά με τις αποφάσεις που δεν πήρες και να μην εστιάζεις στην βελτίωση των όσων πήρες. Κάθε λεπτό που περνάς μετανιώνοντας για όσα δεν έκανες, έζησες ή δεν ακολούθησες, είναι πολύτιμος χρόνος που δεν επενδύεις σε αυτά που πραγματικά έχεις και ζεις.

Οι επιλογές που κάνεις μετρούν αλλά το ίδιο και το πόσο τις καλλιεργείς / στηρίζεις.

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!