Περισσότερη Δημιουργία Λιγότερη Κρίση

Νέα
Typography

creationΑς προσπαθήσουμε να δημιουργούμε περισσότερο και να κρίνουμε λιγότερο.

Το συναντώ στη δουλειά μου καθημερινά , ακόμα και στις συζητήσεις που διαβάζω. Πολύ εύκολα κάποιοι (όχι σε αυτή την ομάδα ) λένε.. " Το σκυλί μου είναι έτσι...μπιρι , μπίρι μπίρι!! Δεν ακούει, δεν καταλαβαίνει, είναι ξεροκέφαλο, επιθετικό, κακότροπο".. Αντί να κάτσουν και να σκεφτούν ή έστω με τη συμβουλή κάποιου ειδικού να βρουν μια λύση αναλώνονται στην εύκολη (και πολλές φορές) άστοχη και άδικη κριτική. Αυτό όμως τους απομακρύνει από τη αναζήτηση λύσεων, δημιουργίας καλύτερων συνθηκών εκμάθησης για το σκυλί τους κ.λ.π.

Και βεβαίως η άποψη ότι το πρόβλημα δεν λύνεται δυναμώνει και ..απλώς εγκαταλείπουν. Και επειδή δεν είναι εύκολο να αποδεχτούν αυτή τους τη στάση, συνεχίζουν να κρίνουν, να κατηγοριοποιούν, να κατηγορούν.

Πρόταση: γίνε δημιουργός και δημιουργικός. Αναζήτησε λύσεις ενεργά--Απόφυγε να βάζεις εύκολες ταμπέλες, να βαφτίζεις, να ..καταδικάζεις, να κρίνεις...Κάντο σε κάθε τομέα της ζωής , κάντο και με τα κατοικίδιά σου, τα παιδιά σου, τα "παιδιά" σου..!!!!

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!