Επιλέξτε σωστά!

Νέα
Typography

araxovitis signature του Γιάννη Αραχωβίτη - StarDogs Trainers Academy 20 χρόνια πρωτοπορία

epilexte sosta

Σίγουρα η εκπαίδευση, το να μαθαίνουμε είναι πολύ σημαντικό. Μας ανοίγει τα μάτια ,μας ανοίγει το μυαλό όπως λέμε. Το θέμα είναι το τι , το πώς και από ποιον!

Έχει αποδειχθεί ότι η επιλογή του τι θα μάθουμε παίζει καίριο και αποφασιστικό ρόλο στο πως θα εξελιχθούμε επαγγελματικά, κοινωνικά και προσωπικά. Οι πληροφορίες, τα προσόντα και οι δεξιότητες που αναπτύσσουμε είναι το όχημα πάνω στο οποίο μεταφερόμαστε για να φτάσουμε στους στόχους μας. Αν δεν μάθουμε τα σωστά και αναγκαία πράγματα, δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε πρόοδο, σε επιτυχία..

Το πώς μαθαίνουμε κάτι, καθορίζει την ποιότητα της μάθησης, την χαρά που βρίσκουμε στην εκπαίδευση, το αν θα αγαπήσουμε τη δουλειά μας, τον αν θα πετύχουμε, το αν οι γνώσεις θα εκφραστούν σε χρήσιμο προιόν για την κοινωνία. Η μέθοδος διδασκαλίας μπορεί να απογειώσει ή να καταστρέψει τη διάθεση ενός μαθητή, να του ανοίξει ή να του κόψει τα φτερά. Χωρίς τον κατάλληλο τρόπο, δεν έρχεται και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αλλά ακόμα και αν θα έρθει, δεν σημαίνει ότι δικαιολογεί τον άσχημο τρόπο ή ότι δεν αφήνει τράυματα. Ο κάθε εκπαιδευτικός οφείλει να είναι γνώστης της ψυχολογίας, γνώστης των θετικών τρόπων εκπαίδευσης, να μπορεί να βοηθήσει τον μαθητή να αναπτυχθεί ως προσωπικότητα και να μπορεί να του μεταβιβάσει τις γνώσεις με τέτοιο τρόπο που να χαίρεται κα να επιζητά ο ίδιος την εκπαίδευση.

Το με όποιο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις ισχύει σε μεγάλο βαθμό. Το ίδιο ισχύει και στο ότι ο δάσκαλος είναι συνήθως το πρότυπο του μαθητή. Και ότι εκτός από της γνώσεις και τις τεχνικές, του περνά και το ήθος, το σεβασμό, και την αγάπη προς την ζωή. Γιατί οι γνώσεις και οι δεξιότητες είναι καλές μόνο όταν υπηρετούν τον άνθρωπο, την κοινωνία, τον πλανήτη. Για αυτό και ο δάσκαλος, ο εκπαιδευτικός δεν μπορεί να είναι μόνο ο αγωγός γνώσεων. Θα πρέπει να είναι και πλάστης σωστών ανθρώπων.

Διαλέξετε με προσοχή σε τι σχολείο πάτε (εσείς ή τα παιδιά σας) και τι μαθαίνετε. Προσέξετε τις μεθόδους διδασκαλίας και το περιεχόμενο των μαθημάτων. Επιλέξετε το δάσκαλο, τον μέντορά σας σύμφωνα με τις ικανότητες και το ήθος του.
Η εκπαίδευση είναι το όχημα για ένα καλύτερο αύριο και η λύση σε πολλά προβλήματα. Δικαιούστε το καλύτερο, με τον καλύτερο τρόπο, από τον καλύτερο δάσκαλο.ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ

!http://bit.ly/1LHzQt3
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει. πληρ. στo Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Γίνε φίλος μας

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!