Αγάπη χωρίς όρια!

Νέα
Typography

 Αγάπη χωρίς όρια!

araxovitis signature
Γράφει ο Γιάννης Αραχωβίτης, 
Επαγγελματίας Θετικός Εκπαιδευτής Σκύλων & Ανθρώπων - Αντιπρόσωπος Ελλάδας για το PDTE

Αγάπη χωρίς όρια!

Αυτό που μας δίνει το σκυλί μας είναι μοναδικό. Αγάπη για μια ζωή, μέχρι τον τελευταίο κτύπο της καρδιάς του, χωρίς κριτική και εκπτώσεις.

Είναι λες και μας το έστειλε ο θεός, για να μετράμε τις δικές μας επιδόσεις στην αγάπη, στο δόσιμο και στο μοίρασμα της χαράς.

Είναι κρίμα που δεν το προσέχουμε. Παρόλο που είναι συνεχώς δίπλα μας, αυτό το χαρακτηριστικό παράδειγμα αγάπης και αφοσίωσης, φαίνεται να διαφεύγει της προσοχής μας, το δίδαγμα που μας δίνει.

Το σκυλί μας είναι με σιγουριά η πιο σταθερή πηγή αγάπης της ζωής μας. Δεν είναι περιοδική, στιγμιαία, η κομματισμένη. Είναι εκεί, σε πλήρη ένταση και παρουσία. Όταν το σκυλί μας κοιτάζει στα μάτια, βλέπει τον «θεό» του. Το πώς μας βλέπει το σκυλί μας, δεν σημαίνει και απαραίτητα, ότι εμείς αξίζουμε αυτόν  το θαυμασμό. Το σκυλί μας μάς αγαπάει γιατί έτσι νοιώθει, αυτή είναι η φύση του. Με ένα πιάτο φαγητό, λίγο χάδι και λίγη παρέα, αυτόματα σε ανακηρύσσει «κύριό» του και σου αφιερώνει τη ζωή του.

Όμως, το δικό μας χρέος είναι να φανούμε αντάξιοι μιας τέτοιας αγάπης και λατρείας. Μόνο όταν δικαιωματικά, κερδίσουμε τον πακτωλό των συναισθημάτων και των οφελών, που μας προκαλεί η παρουσία του στη ζωή μας, τότε θα δικαιούμαστε τον τίτλο του καλύτερού του φίλου.

Μάθε για το σκυλί σου. Βρες λύσεις στην επικοινωνία σας , στον χειρισμό του και στην συμβίωση σας.

Μεγάλη Προσφορά. Για λίγες μέρες.

http://www.stardogs.gr/portal/proionta-ypiresies/seminaria/621-megali-prosfora-gia-to-seminario

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!