Εορταστική Προσφορά!!

Νέα
Typography

christmas-offer-books-smallΜάθε για τo σκυλί σου!!!

Παραδοσιακά τα Χριστούγεννα ψάχνουμε να βρούμε τι δώρο να αγοράσουμε για τα αγαπημένα μας πρόσωπα ή ακόμα και για τον εαυτό μας. Τι καλύτερο λοιπόν δώρο από την μοναδική προσφορά μας στα 4 βασικά βιβλία του StarDogs, που θα ευχαριστήσει εσάς, τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και του τετράποδους φίλους σας!!

Η γνώση είναι η βασικότερη και απαραίτητη προϋπόθεση ανάπτυξης σε οτιδήποτε και αν θέλουμε βελτιώσουμε.

Και η σχέση μας, η επικοινωνία μας, με τα σκυλιά μας γίνεται καλύτερη, χωρίς προβλήματα και απρόοπτα όταν καθίσουμε στα θρανία. Βεβαίως ο κλήρος πέφτει στον κηδεμόνα του σκύλου μιας και τα «φιλαράκια» δεν διαβάζουν βιβλία.

Έτσι και το StarDogs προσφέρει την δυνατότητα στους φίλους του να αποκτήσουν τα 4 βασικά μας βιβλία σε μια προνομιακή τιμή. Αντί της αρχικής τιμής των 49 ευρώ, μπορείς τώρα να τα αποκτήσεις στην τιμή των 30 ευρώ. Η προσφορά μας αυτή θα ισχύει για τις επόμενες 7 μέρες. Λήγει την ερχόμενη Tετάρτη, 17 Δεκέμβρη.

Εκμεταλλεύσου αυτή την προσφορά και βελτίωσε τις γνώσεις σου και τις ικανότητές σου. Βρες λύσεις σε σημαντικά προβλήματα που πιθανόν έχεις.
Απόκτησε τα 4 βιβλία (συμπεριλαμβανομένου του παγκόσμιου Best Seller «Σήματα Ηρεμίας» του StarDogs Positive Training στην τιμή των 30 ευρώ (αρχική λιανική 49).

Δες τα βιβλία εδώ. http://www.stardogs.gr

prosfora-vivlioΣτείλε την παραγγελία σου εδώ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Γράψε στο θέμα της παραγγελίας …Βιβλία StarDogs – προσφoρά. Γράψε όνομα και διεύθυνση. Τα βιβλία θα σου αποσταλούν με αντικαταβολή , μέσω ΕΛΤΑ. (υπολόγισε 4-5 ευρώ έξοδα ταχυδρομείου).

Το σκυλί σου χρειάζεται κάποιον που να το καταλαβαίνει και να ξέρει πώς να το βοηθάει. Toυ αξίζει ένας κηδεμόνας με γνώσεις. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να του προσφέρεις.

Στείλε την παραγγελία σου Τώρα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Πες το και στους φίλους σου. Ευκαιρία είναι.

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!