Πάμε Βόλτα!!!

Νέα
Typography
Έχει το σκυλάκι σας άλλα ‘φιλαράκια’ για να παίξει, να τρέξει και να κάνει τα σκυλίσια κόλπα του; Η κοινωνική φύση του σκύλου αποζητά το παιχνίδι ή την παρέα με όμοιους του. Εκτός από την δική μας συντροφιά την οποία αναζητούν και απολαμβάνουν, το τρέξιμο, το κυνηγητό και η πάλη με άλλα σκυλιά είναι μια απαραίτητη και ξεχωριστή διασκέδαση για τους τετράποδους συντρόφους μας. Κάντε στον σκύλο σας ένα δώρο που σίγουρα θα εκτιμήσει. Ελάτε μαζί του στις Βόλτες που οργανώνει κάθε Σαββατοκύριακο το Stardogs.

 

 

 

Είναι μια καλή ευκαιρία και για σας να περπατήσετε στην φύση, να ξεπιαστείτε από την εβδομάδα στο γραφείο, αλλά και να γνωρίσετε άλλους ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τα κατοικίδια τους. Ο καφές μετά την Βόλτα είναι μια ευκαιρία για χαλάρωση και κουβεντούλα αλλά και η κατάλληλη ώρα για να συζητήσετε τις απορίες σας με τις επαγγελματίες εκπαιδεύτριες που σας συνοδεύουν.

Κλείστε λοιπόν θέση και περάστε μια ξεχωριστή μέρα μαζί μας!!

 

 

 

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε:

 

 

 

Ελένη Γιατίλη: 6974 029 029

 

Μαρίνα Γαρμπή: 6974 198 726

 

 

 

Ή με τα τηλέφωνα του Stardogs:

 

210 60.29.053 & 6945 954 564

 

 

 

 

 

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!