Τι θα ήταν η ζωή του ανθρώπου χωρίς μάθηση;

Νέα
Typography

του Γιάννη Αραχωβίτη

Σεμινάρια Θετικών Εκπαιδευτών Σκύλων

www.StarDogs.gr

 

sxoleio 001

Μάλλον στάσιμη, άνοστη, βαρετή. Ίσως και γαλήνια μέσα στην άγνοιά μας.

Άλλα, ως έχει η πραγματικότητα, ο άνθρωπος διαθέτει έναν πανίσχυρο και εκπληκτικό εγκέφαλο ώστε να μπορεί να μαθαίνει. Αρκεί να τον χρησιμοποιεί και να του προσφέρονται τα κατάλληλα ερεθίσματα.

Η πιο κατάλληλη ηλικία βεβαίως για ραγδαία μάθηση είναι τα πρώτα χρόνια της ζωής μας. Τότε που είμαστε σαν τα σφουγγάρια και απορροφάμε με ευκολία και αβασάνιστα πολλές πληροφορίες.

Αν οι πληροφορίες (λόγια, εικόνες, εμπειρίες κ.λ.π.) είναι προς την σωστή κατεύθυνση μάς βοηθούν να αναπτυχθούμε αναλόγως. Τα πρώτα χρόνια μας (στην οικογένεια και στο σχολείο) καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το μονοπάτι που θα πάρουμε. Για αυτό λοιπόν, αν θέλουμε τα παιδιά μας να αναπτύξουν ζωοφιλική κουλτούρα (περιβαλλοντολογική κ.λ.π.) θα πρέπει από μικρά να εκθέτονται σε ανάλογα ερεθίσματα.

Το StarDogs Trainers Academy (σχολή θετικών εκπαιδευτών σκύλων & ανθρώπων) εδώ και χρόνια συμμετέχει σε παρόμοιες προσπάθειες ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της νεολαίας της χώρας μας. Επισκεπτόμαστε συχνά εκπαιδευτικά ιδρύματα (δημόσια και ιδιωτικά) και συζητάμε με τους μαθητές για το πώς να ζούμε αρμονικά με τα ζώα, χτίζοντας σχέσης σεβασμού και αγάπης.

Η 4η Οκτωβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα των ζώων. Κάθε χρόνο γίνονται εκδηλώσεις υπέρ της αναβάθμισης της σχέσης μας με αυτά. Προσπαθούμε να δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα που θα μας βοηθήσει να είμαστε φίλοι των ζώων καθημερινά.

sxoleio 002

sxoleio 003


Γίνε θετικός εκπαιδευτής σκύλων. Μεγάλη ευκαιρία καριέρας & προσφοράς.

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!