" Όταν τσακώνονται οι Ελέφαντες, το γρασίδι είναι που υποφέρει" - Παροιμία Kikuyu

Νέα
Typography
" Όταν τσακώνονται οι Ελέφαντες, το γρασίδι είναι που υποφέρει" - Παροιμία KikuyuΣταματείστε και κοιτάξτε γύρω σας. Μπορείτε να δείτε ότι οι πράξεις σας επηρεάζουν αυτούς που είναι τριγύρω σας? Μερικές φορές μπορεί να επιδράσουν πάνω τους πολύ και για όλη τους τη ζωή. Προσέξτε ποιος σας παρακολουθεί και μαθαίνει από σας. Σκεφτείτε τις συνέπειες που έχει η δική σας συμπεριφορά. Σκεφτείτε ότι κάθε φορά που τσακώνεστε με τον σύντροφό σας, αυτό επηρεάζει τα παιδιά και ... τα σκυλιά σας.
 
Τα σκυλιά μας μας παρακολουθούν και μαθαίνουν 24 ώρες το 24ωρο.

Τα δικά μας νεύρα, η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και γενικώς το άσχημο κλίμα στο σπίτι , τα αγχώνει και τα μπερδεύει αφάνταστα έστω και αν εμείς δεν το παρατηρούμε. Αυτό τα κάνει να αντιδρούν λάθος, να προκαλούν κάποιες καταστροφές, να μην μας εμπιστεύονται και να μην υπακούν. Για αυτό προσέξτε ποιος σας παρακολουθεί και ποιος επηρεάζεται συνεχώς από τη συμπεριφοράς σας. Ο σκύλος σας ...

StarDogs Positive Training
Γιάννης Αραχωβίτης
Επαγγελματίας Θετικός Εκπαιδευτής Σκύλων
Μέλος του APDT & full member of PDTE
Τηλ. 210- 60 29 053 & 6945 95 45 64
www.StarDogs.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σεμινάρια για Εκπαιδευτές Σκύλων
Ξενώνας & Εκπαίδευση Σκύλων
StarDogs Newsletter
×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!