Επίσκεψη Mαθητών στην Access Group

Νέα
Typography

Εκπαιδευτική επίσκεψη των μαθητών του StarDogs στην Access Group - Βάος Α.Ε. - αντιπροσώπων της Nutro

Οι μαθητές του StarDogs Trainers Academy πραγματοποίησαν εκπαιδευτική - ενημερωτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Access Group - Βάος Α.Ε.

 

 

Ο κ. Αριστοτέλης Βάος ήταν άψογος στο ρόλο του οικοδεσπότη και ενημέρωσε τους μελλοντικούς εκπαιδευτές για τα πολλά και εξαιρετικά προϊόντα της εταιρείας.

 

Ως γνωστόν η Nutro πρωτοπορεί στην ποιοτική διατροφή των σκύλων διαθέτοντας στην Ελληνική αγορά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν πλήρως τις διατροφικές ανάγκες των κατοικίδιων.

 

 

Η κ. Νόνη Γεωργανά , κτηνιατρικός επισκέπτης και σύμβουλος της εταιρείας, εξήγησε τα πλεονεκτήματα της σωστής και ποιοτικής διατροφής των σκύλων και παρουσίασε επίσης τα προϊόντα περιποίησης και φροντίδας κατοικίδιων της Iv San Bernard που επίσης αντιπροσωπεύεται από την Access Group - Βάος Α.Ε.)

 

 

Το StarDogs ευχαριστεί θερμά την εταιρεία Access Group , τους κ.κ. Αριστοτέλη και Λεωνίδα Βάο και τα στελέχη της εταιρείας για την φιλοξενία και την ενημέρωση.

 

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!