Βιβλιάριο Σημαντικών Πληροφοριών Κατοικίδιου

Νέα
Typography

Γεια σου φίλε γονέα (ιδιοκτήτη) κατοικίδιου ζώου (σκύλου, γάτας, πουλιού, ερπετού κ.λ.π.)

Κρατάς βιβλίο σημειώσεων για το σκυλί σου (και λοιπά ζώα)? Αν όχι, τώρα είναι η στιγμή να αρχίσεις. Είναι πολύ σημαντικό να κρατάς όλες τις σημαντικές σημειώσεις για το σκυλί σου σε ένα μέρος και κάπου που εύκολα μπορεί να το βρει κάποιος. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, κάποιος θα πρέπει να είναι σε θέση να φροντίζει για όλα τα αναγκαία για το αγαπημένο σου ζώο

Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί να λείψεις εκτάκτως από το σπίτι και αν θα έχεις το χρόνο να ενημερώσεις κάποιον για τη φροντίδα του σκυλιού σου. Μπορεί να εισαχθείς επειγόντως στο νοσοκομείο , να φύγετε σε μια άλλη πόλη, να εμπλακείτε σε ένα τροχαίο κ.λ.π. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα τα οποία δεν ελέγχουμε στη ζωή μας. Αν κάτι απρόβλεπτο προκύψει (μακάρι να μην συμβεί ποτέ) , φρόντισε τουλάχιστον από πριν να έχεις εξασφαλίσει την φροντίδα και ενδεχομένως την τύχη του ζώου σου.

Ακόμη και αν όλα σου φαίνονται ασφαλή και οργανωμένα σήμερα, παρακαλώ, λάβε προληπτικά μέτρα και ας είναι αχρείαστα. Μέσα από το επάγγελμά μου ως εκπαιδευτής σκύλων έχω γνωρίσει κάμποσες τέτοιες περιπτώσεις που το βιβλιάριο σημαντικών πληροφοριών κατοικίδιου αποδείχθηκαν σωτήριες για το ζώο , όταν οι γονείς του δεν μπορούσαν να το βοηθήσουν.

 

Το StarDogs σας προσφέρει ένα ειδικό δείγμα βιβλιαρίου σημαντικών πληροφοριών κατοικίδιου (δωρεάν). Πάτησε κλικ εδώ για να λάβεις αμέσως και δωρεάν αυτό το χρήσιμο έγγραφο και προώθησέ το σε όλους τους φίλους σου. Ίσως έτσι σώσεις το δικό σου ή κάποιου άλλου το ζωάκι.

 

 

 

 

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!