Εκπαιδευτικές Συμβουλές που ... σώζουν ζωές!!

Νέα
Typography

kids-dogsΠαιδιά & Σκυλιά!!

Τα παιδιά είναι η ομάδα που δέχεται τις περισσότερες "περιποιήσεις" από τα σκυλιά. Είναι φυσιολογικό βεβαίως γιατί τα παιδιά δεν γνωρίζουν πως να συμπεριφερθούν στην παρουσία ενός σκύλου ή πώς να τον χειριστούν σωστά.

Οι ενήλικοι έχουν καθήκον όχι μόνο να εκπαιδεύουν τα σκυλιά αλλά και τα «βλαστάρια» τους. Αρμονική συμβίωση σημαίνει ότι και οι δυο πλευρές καταλαβαίνουν τις αντοχές και τις ευαισθησίες των άλλων και προσαρμόζουν ανάλογα την συμπεριφορά του ώστε να αποφευχθούν οι "συρράξεις".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ασχοληθείτε λοιπόν ενεργά με την διαπαιδαγώγηση των παιδιών και σκυλιών. Είναι προς όφελος όλων. Τα σκυλιά θα πρέπει να μάθουν να ανέχονται τις περίεργες κινήσεις , τις φωνές και τις απρόβλεπτες (αλλά σχετικά συχνές) υπεραντιδράσεις των παιδιών. Τα παιδιά θα πρέπει να αντιληφθούν τις ιδιαιτερότητες των σκυλιών, να τα σέβονται και να μην τα ενοχλούν , ιδιαίτερα σε κρίσιμες στιγμές (π.χ. όταν τρώνε , κοιμούνται).

Η εκπαίδευση των σκυλιών και των παιδιών είναι θέμα ενηλίκων!

www.StarDogs.gr


Μάθε περισσότερα

Δωρεάν Εκπαιδευτικές Συμβουλές, προσφορές και νέα!! Πατήστε "Μου αρέσει- Like" στην σελίδα μας

Γίνε εκπαιδευτής σκύλων!! Επάγγελμα με παρόν και μέλλον.
Σύγχρονες μέθοδοι και τρόποι διδασκαλίας! (από το 1998)

 

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!