Σύντομα τα νέα τμήματα της σειράς "Σεμινάρια για Εκπαιδευτές Σκύλων" του StarDogs

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων
Typography

stardogsΟι εγγραφές για το νέο τμήμα (2008-9) της σειράς "Σεμινάρια για Εκπαιδευτές Σκύλων" έχουν ήδη προχωρήσει και από το φθινόπωρο μια νέα φουρνιά "μαθητών" θα μάθουν τα μυστικά ενός συναρπαστικού, ενδιαφέροντος και κερδοφόρου "λειτουργήματος / επαγγέλματος".

Η επαγγελματική ενασχόληση με την εκπαίδευση σκύλων προσφέρει πολλά σε όποιον "επενδύσει " σε αυτή με αγάπη , πάθος για μάθηση και με προγραμματισμό. Υπάρχουν πολλά που μπορεί κάποιος να κερδίσει (ελεύθερο ωράριο, χρήματα, αναγνώριση, εκτίμηση, εξαιρετικές προοπτικές) μιας και το "τερπνόν μετά του ωφελίμου" βρίσκουν την πλήρη έκφρασή τους εδώ.

Τα τελευταία 20 χρόνια το επάγγελμα έχει γνωρίσει τρομερή άνθηση και έχει εξελιχθεί σε επιστήμη. Οι μοντέρνοι Εκπαιδευτές Σκύλων διακρίνονται για τις επιστημονικές τους γνώσεις και την αγάπη προς τα ζώα. Οι μέθοδοι εκπαίδευσης άλλαξαν. Το ίδιο και οι προσδοκίες των "γονέων"/ ιδιοκτητών σκύλων. Η ποιότητα είναι απαραίτητο στοιχείο του σύγχρονου εκπαιδευτή.

Το StarDogs Positive Training για ακόμη μια χρονιά διοργανώνει την πετυχημένη σειρά "Σεμινάρια για Εκπαιδευτές Σκύλων" σε Αθήνα , Θεσ/νίκη , Κωνσταντινούπολη και (πιθανότατα) στην Ιταλία (Λέτσε).

Αν και εσύ θέλεις να είσαι στα νέα τμήματα, κάνε το συντομότερο την εγγραφή σου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

{rokbox}images/stories/photo_news/2008_08/logo_backround.jpg{/rokbox}

Στοιχεία Επικοινωνίας

StarDogs Θετική Εκπαίδευση Σκύλων

Υπεύθυνος: Γιάννης Αραχωβίτης (Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων Μέλος του APDT #66102 (USA) & PDTE)

Τηλ.: 210-60 29 053

Κιν.: 6945 954 564

στείλτε μήνυμα

dog-contact


Πανσιόν (ξενοδοχείο) σκύλων

Τηλ.: 213-00.80.588

Κιν.: 694-43.99.911

Χάρτης

Εγγραφτείτε στο δωρεάν Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας και αποκλειστικό περιεχόμενο μόνο για συνδρομητές.