Σεμινάριο για Εκπαιδευτές Σκύλων και όχι μόνο

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων
Typography
aloga.jpgΣτις 1 Ιουνίου οι φοιτητές των "Σεμιναρίων για Εκπαιδευτές Σκύλων" ,τμήμα 2007-8, είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις σε ότι αφορά την εκπαίδευση αλόγων.΄

Το StarDogs στην προσπάθειά του να διευρύνει τους εκπαιδευτικούς ορίζοντες όσων θέλουν ασχοληθούν με την θετική εκπαίδευση ζώων διοργάνωσε σεμινάριο εκπαίδευσης αλόγων σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη και εκπαιδευτή αλόγων του Ranch (ιππικός όμιλος, Κορωπί , τηλ.6932 815 700) κ. David Sauermann. Ο κ. Sauermann με υπομονή εξήγησε στους μελλοντικούς εκπαιδευτές σκύλων τις εκπαιδευτικές ιδιαιτερότητες των αλόγων, τις τεχνικές και το πρόγραμμα εκγύμνασης. Έγινε συνομιλία και σύγκριση με τις τεχνικές στην εκπαίδευση των σκύλων. Ακολούθησε επίδειξη με άλογα.

Την ίδια ημέρα οι φοιτητές του StarDogs Trainers Academy επισκέφτηκαν το Αττικό Νοσοκομείο Μικρών Ζώων στη θέση Καρελά (Κορωπί) και ξεναγήθηκαν στις ομολογουμένως εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του. Ο κτηνίατρος κ. Μπάμπης Χαραλαμπίδης παρουσίασε τα υπερμοντέρνα μηχανήματα και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες του Νοσοκομείου. Ακολούθησε σεμινάριο "Πρώτων Βοηθειών προς Σκύλους".

stardogs

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
"Το StarDogs Positive Training στο Αττικό Νοσοκομείο μικρών ζώων"

 

Το StarDogs, οι μαθητές του τμήματος 2007-8, και ο κ. Γιάννης Αραχωβίτης ευχαριστούν θερμά για την φιλοξενία και για τα σεμινάρια τον Ιππικό Όμιλο Ranch και το Αττικό Νοσοκομείο Ζώων. Παρόμοιες δραστηριότητες προωθούν την συνεργασία των φορέων του χώρου και αποβαίνουν προς όφελος των ζώων.

StarDogs Positive Training

 

 

 

 

 

 

 

 

  

"Το StarDogs Positive Training στον Ιππικό Όμιλο Ranch"

 

 stardogs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stardogs

 

 

 

 

 

 

 

 

stardogs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stardogs

Στοιχεία Επικοινωνίας

StarDogs Θετική Εκπαίδευση Σκύλων

Υπεύθυνος: Γιάννης Αραχωβίτης (Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων Μέλος του APDT #66102 (USA) & PDTE)

Τηλ.: 210-60 29 053

Κιν.: 6945 954 564

στείλτε μήνυμα

dog-contact


Πανσιόν (ξενοδοχείο) σκύλων

Τηλ.: 213-00.80.588

Κιν.: 694-43.99.911

Χάρτης

Εγγραφτείτε στο δωρεάν Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας και αποκλειστικό περιεχόμενο μόνο για συνδρομητές.