Μεγάλη η επιτυχία του πρώτου ζωοφιλικού σεμιναρίου στην Αριδαία

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων
Typography
Μεγάλη η επιτυχία του πρώτου ζωοφιλικού σεμιναρίου στην ΑριδαίαΜεγάλη η επιτυχία του πρώτου ζωοφιλικού σεμιναρίου στην ΑριδαίαΜεγάλη επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο εκπαίδευσης σκύλων-φιλοζωίας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας «Η Ελπίδα» μαζί με τον δήμο Αριδαίας την Κυριακή 1η Νοεμβρίου στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο.

Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του σεμιναρίου και τον δήμο Αριδαίας ο οποίος απέδειξε και στην πράξη το πόσο σημαντική θεωρεί την εκπαίδευση και την επιμόρφωση των πολιτών για την εδραίωση και ανάπτυξη της ζωοφιλίας στον τόπο μας.

Ένα ιδιαίτερα μεγάλο ευχαριστώ στον θετικό εκπαιδευτή σκύλων κ. Γιάννη Αραχωβίτη που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του συλλόγου μας και ήρθε στην πόλη μας για να μας μεταδώσει με απόλυτη επιτυχία τις επαγγελματικές του γνώσεις, τον ενθουσιασμό του και την αγάπη του, που πηγάζει μέσα από την θετική εκπαίδευση του καλύτερου φίλου και συντρόφου μας, του σκύλου. Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την αμεσότητά του, το επικοινωνιακό του ταλέντο και από την μεταδοτικότητα των γνώσεων του. Ο ίδιος σε δηλώσεις του αναφέρει ότι η Αριδαία αποτελεί λαμπρό παράδειγμα όπου οι ευαισθητοποιημένοι ζωόφιλοι και οι δημοτικές αρχές συνεργάζονται για να βρουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις και και είναι ο μικρότερος (αριθμητικά) δήμος της χώρας που τόσο έχει τόσο οργανωμένη ζωοφιλία. Επίσης τόνισε ότι αυτός και τα μέλη-μαθητές του Stardogs έμειναν ενθουσιασμένοι από το πολύ καλό επίπεδο, την ευγένεια και την καλοπροαίρετη συζήτηση των παρευρισκομένων.

 

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και παρακολούθησε το σεμινάριο και στήριξε την προσπάθεια του συλλόγου ο οποίος δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην ευαισθητοποίηση και στην γνώση. Όσο πιο υπεύθυνος και συνειδητοποιημένος είναι ένας ιδιοκτήτης ζώου, τόσο τα προβλήματα με τα αδέσποτα θα μειώνονται μέχρι να εξαλειφτούν πλήρως. Γιατί μην ξεχνάμε ότι τα αδέσποτα κατά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι πρώην δεσποζόμενα τα οποία εγκαταλείφθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους, δημιουργώντας έτσι οι ίδιοι νέες γενιές αδέσποτων, χωρίς να υπολογίζουν την τραγική ζωή που καλούνται να ζήσουν αυτά τα ζώα, αλλά ούτε και τα προβλήματα που ενδεχομένως να προκαλέσουν στην κοινωνία μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

StarDogs Θετική Εκπαίδευση Σκύλων

Υπεύθυνος: Γιάννης Αραχωβίτης (Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων Μέλος του APDT #66102 (USA) & PDTE)

Τηλ.: 210-60 29 053

Κιν.: 6945 954 564

στείλτε μήνυμα

dog-contact


Πανσιόν (ξενοδοχείο) σκύλων

Τηλ.: 213-00.80.588

Κιν.: 694-43.99.911

Χάρτης

Εγγραφτείτε στο δωρεάν Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας και αποκλειστικό περιεχόμενο μόνο για συνδρομητές.