Μην ξεχνάς τους φίλους σου και τις υποχρεώσεις σου!!!

Νέα
Typography
min xehnas

Ζούμε σε ένα "τρελό" κόσμο όπου η καθημερινότητα μας αιφνιδιάζει, μας τρέχει, μας ανατρέπει τα σχέδια. Οι προτεραιότητες αλλάζουν και οι δυνατότητες επίσης.

Μερικά πράγματα όμως δεν μπορούμε και δεν πρέπει να τα ξεχνούμε, να τα παραμελούμε. Υπάρχουν αξίες, υποχρεώσεις στις οποίες δεν γίνεται να γυρίζουμε την πλάτη.


 

araxovitis signature 

του Γιάννη Αραχωβίτη (επαγγελματία Θετικού Εκπαιδευτή Σκύλων & Ανθρώπων)

Πόσο μάλιστα αν αυτό το κάτι είναι ένα έμψυχο πλάσμα, ένα παιδί, ένα σκυλί. Δική μας ήταν η επιλογή να το αποκτήσουμε. Δική μας και η ευθύνη να του προσφέρουμε την αναγκαία υποστήριξη και κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης.

Κάποιοι ξεχνούν το ποιος ευθύνεται, το τι πρέπει να παρέχουμε, το τι χρειάζεται μια ψυχή για να ζήσει τουλάχιστον σε ανεκτές συνθήκες. Το να δέσεις ένα σκυλί μέρα νύχτα στον πάσαλο και να σε βλέπει δυο λεπτά τη μέρα όταν το ταΐζεις δεν λέγεται φροντίδα. Δεν λέγεται και φιλία. Άσε που και ο νόμος δεν το επιτρέπει.

Όταν σκέφτεσαι να αποκτήσεις ένα ζώο μέτρα τις δυνάμεις σου και τα πιθανά σενάρια. Αν δεν είσαι σίγουρος , περίμενε λίγο. Αν ήδη έχεις αποκτήσει το «φιλαράκι» σου, φρόντισε να περνάει καλά. Αν δεν μπορείς , πραγματικά αν δεν μπορείς , βρες μια λύση που του κάνει τη ζωή καλύτερη.

Δεμένο και εγκαταλειμμένο σίγουρα δεν περνάει καλά

Γίνε φίλος της Σελίδας του StarDogs (Δωρεάν άρθρα, ενημέρωση, προσφορές )

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ , Κυριακή, 4 Μαίου, Αθήνα

Παρέα συζητήσεων του StarDogs για όσους αγαπούν και ενδιαφέρονται να μάθουν για σκυλιά

 

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!