4 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων-Θέληση, καρδιά και περισσότερη αγάπη!!!

Νέα
Typography
april 4

«Το γεγονός πως ο άνθρωπος γνωρίζει το καλό και το κακό, αποδεικνύει την ανωτερότητα της σκέψης του σε σχέση με τα ζώα. Το γεγονός πως παρ' όλα αυτά κάνει το κακό, αποδεικνύει την ηθική κατωτερότητα του σε σχέση με τα ζώα.» Mark Twain.

Καθώς ο άνθρωπος πορεύτηκε μέσα στους αιώνες είχε για συνοδοιπόρους και συγκάτοικους αυτού του κόσμου τα ζώα.


 

araxovitis signature 

του Γιάννη Αραχωβίτη (επαγγελματία Θετικού Εκπαιδευτή Σκύλων & Ανθρώπων)

Πολλές φορές από (ίσως) ανάγκη τα χρησιμοποίησε , τα εκμεταλλεύτηκε, τα εξόντωσε. Ο καθένας μπορεί να έχει τις δικές του διαφορετικές απόψεις πάνω στο θέμα αυτό.

Όμως, σήμερα ειδικά, με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, των επιστημών και των εναλλακτικών τρόπων διαβίωσης είναι προφανές ότι ο άνθρωπος μπορεί και πρέπει να είναι ο προστάτης των ζώων και να κάνει το δυνατόν καλύτερο και το πρέπον.

Ο σεβασμός της ζωής πρέπει να είναι πρωταρχικός στόχος ενός σύγχρονου ανθρώπου. Η δυνατότητες και οι γνώσεις υπάρχουν. Θέληση, καρδιά και περισσότερη αγάπη χρειάζεται.

Ο καθένας μπορεί να βελτιώσει την συμπεριφορά του και να αλλάξει την οπτική του. Τα ζώα είναι φίλοι μας και μπορούμε και οφείλουμε να κάνουμε περισσότερα.

Ο άνθρωπος μέσα από πράξης αγάπης και βοηθείας ανυψώνεται και γίνεται το θαυμαστό ζώο της δημιουργίας.

Η παιδεία και η γνώση είναι η λύση σε πολλά..
Σεμινάριο Θετικής Εκπαίδευσης Σκύλων για το κοινό, Κυριακή, 4/5/2014

 

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!