Τα Πάθη των Κροτοφοβικών Σκυλιών - υποφέρουν και κινδυνεύουν τις μέρες του Πάσχα

Νέα
Typography
Τα Πάθη των Κροτοφοβικών Σκυλιών - υποφέρουν και κινδυνεύουν τις μέρες του ΠάσχαΟι φοβίες των ήχων (υπέρμετρος φόβος συγκεκριμένων θορύβων, κροτοφοβία) αρχίζουν να γίνονται ένα σύνηθες και αυξανόμενο πρόβλημα στα σκυλιά πολύ περισσότερο απ’ ότι στις γάτες. Συχνά οι ζωή των αυτών των σκυλιών αλλά και των ιδιοκτητών μετατρέπεται σε ένα δράμα χωρίς τέλος.

Μπορεί να ήταν ένα ή περισσότερα τα γεγονότα τα οποία χειροτέρεψαν την φοβία στους θορύβους, όμως όλα τα σκυλιά που είναι φοβικά σε θορύβους, χαρακτηρίζονται για την ευαίσθητη ακοή τους.

Τα σκυλιά συνήθως ακούνε πολύ καλύτερα από τους ανθρώπους και είναι ευαίσθητα τόσο σε υπέρηχους όσο και σε υπόηχους (κεραυνοί, κροτίδες, σειρήνες κ.λ.π.)

 

 

Οι φοβίες που σχετίζονται με συγκεκριμένους θορύβους συνήθως γενικεύονται ή επεκτείνονται, καθώς το σκυλί δημιουργεί συνειρμούς (σε μικρή ηλικία συνήθως) όλο και περισσότερων γεγονότων με τον αρχικό ήχο που προκάλεσε την φοβία.

Προστατέψτε το σκυλί σας..Γλυτώστε τα από το μαρτύριο...Πατήστε εδώ για να δείτε με ποιον τρόπο..
×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!