Δύσκολο να καταλάβεις τον άνθρωπο....

Νέα
Typography

Δύσκολο να καταλάβεις τον άνθρωπο. Άλλα λέει, άλλα θέλει, άλλα κάνει. Τα σκυλιά (τα ζώα) δεν είναι τόσο πολύπλοκα στα κίνητρα και στις πράξεις τους. Είτε σε «πάνε», είτε σε φοβούνται.
Αυτό που νοιώθουν, αυτό βγάζουν. Ας τους δίνουμε λόγους να μας αγαπούν και θα μας το ανταποδώσουν στο πολλαπλάσιο. Ας μην τα μπερδεύουμε με τις δικές «περίεργες» συμπεριφορές.
Αυτά δεν ξέρουν και δεν θέλουν να υποκρίνονται. Μας θέλουν φίλους τους και το εννοούν. Για αυτό και μας συγχωρούν ξανά και ξανά. Αλλά όταν ο φόβος ξεπεράσει τα όρια, δεν μπορούν να καταλάβουν. Θα αντιδράσουν όπως η φύση το ορίζει. Μην περιμένουμε να διαβάζουν τα πάντα στο μυαλό μας. Είναι έξυπνα αλλά μέχρι ενός σημείου. Ζώα είναι όχι μάντες. Ας είμαστε ειλικρινείς και τίμιοι μαζί τους. Αν τα θέλουμε, οφείλουμε να τα αγαπάμε. Αν δεν τα θέλουμε, ας μην τα κακοποιούμε. Ας τα αφήσουμε να βρουν τους ανθρώπους που τα σέβονται.

προς κοινοποίηση
--------------------------------------------------------------------------------------
Ακαδημία Εκπαιδευτών Σκύλων: Μάθε, ζήσε,πρόσφερε.
https://www.stardogs.gr/kariera-ekpaidefti-skylon/131-kariera-ekpaidefti-skylon

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!