Τα σκυλιά δεν είναι μόνο γαβ γαβ και χάδια.

Training Tips
Typography

araxovitis signature του Γιάννη Αραχωβίτη (επαγγελματία Θετικού Εκπαιδευτή Σκύλων & Ανθρώπων)

training tip 07

Τα σκυλιά είναι ζώα με ευφυΐα, με συναισθήματα, με πονηράδα, μνήμη και αναλυτικές ικανότητες. Όλα αυτά επηρεάζουν σημαντικά την συμπεριφορά τους και για αυτό αξίζουν την προσοχή μας.

 

Μάθε πώς να αποφεύγεις τις ανάπτυξη επιθετικών συμπεριφορών και φοβιών. Βοήθα το σκυλί σου να προσαρμοστεί και να αναπτυχτεί σε ένα κατάλληλο περιβάλλον. Επικοινωνήστε σε υψηλότερο επίπεδο μαζί του. Βοηθήστε το να βγάλει το μεγαλείο του και αναδείξετε τα ταλέντα του. Όλοι έχουν δικαίωμα να αναπτύσσονται.

Μάθε για τον καλύτερο φίλο σου. Μάθε πώς να τονεκπαιδεύεις. Μην του περιορίζεις τις δυνατότητες.

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Εκμεταλλευτείτε την εορταστική μας προφορά και αποκτήστε 4 βιβλία και ένα εισιτήριο (20 ευρώ) ΔΩΡΕΑΝ για τα μεγάλο Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων στις 17/5/15. Δείτε την θεματολογία…

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!