Εγγραφές για τη σειρά "Σεμινάρια για Εκπαιδευτές Σκύλων"

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων
Typography
Εγγραφές για τη σειρά "Σεμινάρια για Εκπαιδευτές Σκύλων"Το StarDogs  διοργανώνει και για το ερχόμενο έτος (2009 -10) την πετυχημένη σειρά "Σεμινάρια για Εκπαιδευτές Σκύλων".

Οι εγγγραφές έχουν ήδη αρχίσει , το 30% έχει "προπωληθεί" και θα υπάρξουν τμήματα σε Αθήνα, Θεσ/νίκη, Κων/πολη (Τουρκία) και πιθανόν Λέτσε (Ιταλία).
 
Ο κύκλος μαθημάτων (BASIC) απευθύνεται σε όσους θέλουν  να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον χώρο της εκπαίδευσης σκύλων και αποτελείται από 12 Σαββατοκύριακα (επτά μήνες περίπου). Καλύπτει θεωρία και πρακτική πάνω στις θετικές μορφές εκπαίδευσης ζώων (απαγορεύεται η χρήση βίας).
Σημ. Το StarDogs σύντομα θα ανακοινώσει και την έναρξη των εγασιών για το ADVANCED τμήμα.Σε αυτό τον κύκλο σεμιναρίων (μιας εβδομάδας) θα μπορούν να συμμετέχουν όσοι ήδη έχουν παρακολουθήσει το BASIC και έχουν ήδη επαγγελματική εμπειρία (έχουν εκπαιδεύσει ικανοποιητικό αριθμό σκύλων ή άλλων ζώων).

Θα περιλαμβάνει χειρισμό δύσκολων περιπτώσεων (φοβίες/ επιθετικότητες), νέες τεχνικές (Bowtech, Reiki, Bach Flowers, Holistic) , δραστηριότητες με σκυλιά (Agility, Frisbee, Frestyle Dog Dancing), καινούριες τάσεις (CU), εκπαίδευση άλλων ζώων (chicken training), Business plan & Marketing.

Γενικώς θα δώσει τα εφόδια για "απωγείωση" σε αυτούς που θέλουν να διακριθούν στο χώρο.

Θα υπάρχουν εξετάσεις και οι επιτυχόντες (άνω του 75% επιτυχία στις πρακτικές και θεωρητικές ασκήσεις), θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μέλη στις ομάδες εργασίας του StarDogs που θα αναπτύξουν πανελλαδική δραστηρίότητα στον εκπαιδευτικό χώρο (με σεμινάρια, ομιλίες, βιβλία, έρευνες, special project κ.λ.π.)


Για εγγραφές / πληροφορίες τηλ. 210-60 29 053 & 6945 95 45 64

Στοιχεία Επικοινωνίας

StarDogs Θετική Εκπαίδευση Σκύλων

Υπεύθυνος: Γιάννης Αραχωβίτης (Επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων Μέλος του APDT #66102 (USA) & PDTE)

Τηλ.: 210-60 29 053

Κιν.: 6945 954 564

στείλτε μήνυμα

dog-contact


Πανσιόν (ξενοδοχείο) σκύλων

Τηλ.: 213-00.80.588

Κιν.: 694-43.99.911

Χάρτης

Εγγραφτείτε στο δωρεάν Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα νέα μας και αποκλειστικό περιεχόμενο μόνο για συνδρομητές.