Σκυλιά & παιδιά πρωταθλητές στην καρδιά μας!

Εκπαίδευση
Typography

araxovitis signature
Γράφει ο Γιάννης Αραχωβίτης, 
Επαγγελματίας Θετικός Εκπαιδευτής Σκύλων & Ανθρώπων - Αντιπρόσωπος Ελλάδας για το PDTE

 hug10

Τελικά δυο από τα πιο χαρούμενα πράγματα της ζωής είναι το γέλιο του μωρού και το παιγνίδι του σκυλιού.

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που τα κάνει τόσο αξιολάτρευτα. Είναι η αθωότητα, είναι η ζωντάνια με την οποία ζουν το τώρα, είναι αυτό που θα θέλαμε να είμαστε, δεν ξέρω τι.

Σπάνια θα βρεις άνθρωπο που να μην διακρίνει την ομορφιά σε αυτή την εικόνα. Το έχουμε μέσα μας και το αντανακλάται, μας αγγίζει μια ευαίσθητη χορδή, κάποια αγαπημένη γωνία της καρδιά μας. 

Νοιώθεις να γεμίζεις με αγαλλίαση ,με απέραντη χαρά, να λειώνεις. Προφανώς η επίδραση της ωκυτοκίνης που δημιουργεί μια αίσθηση εγγύτητας και σύνδεσης με το αξιολάτρευτο πλάσμα. Που θέλεις να το ζουλίσεις, να τα σφίξεις πάνω σου, να γίνεις ένα μαζί τους.

Ότι και να συμβαίνει, όπως και να το ερμηνεύουν οι ερευνητές , ένα είναι το σίγουρο. Τα παιδιά και τα σκυλιά είναι πρωταθλητές στο να μας κάνουν να νοιώθουμε υπέροχα και να μας βγάζουν σπάνια, έντονα και υπέροχα συναισθήματα. Τυχαίο;

 

Ευκαιρία να μάθεις για τα σκυλιά και να δεις πως μαθαίνουν και πώς να βρίσκεις λύσεις στα προβλήματα.

 Γίνε επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων

 

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!