Εορταστική Προσφορά StarDogs Positive Training

Νέα
Typography

prosfora vivlion pasxa 2015Βιβλία Εκπαίδευσης Σκύλων + Ένα εισιτήριο 20 ευρώ ΔΩΡΕΑΝ γα το Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων (17/5/15) του StarDogs.

Επί τη ευκαιρία των ημερών του Πάσχα, της μεγαλύτερης γιορτής στην πατρίδα μας, το StarDogs προσφέρει 4 Βιβλία Εκπαίδευσης Σκύλων.

 

 

 

 

simata iremias1) Το κορυφαίο βιβλίο σε Παγκόσμιο επίπεδο (best seller στο είδος του) «ΣΗΜΑΤΑ ΗΡΕΜΙΑΣ» της κορυφαίας εκπαιδεύτριας σκύλων  και προέδρου του PDTE κ. Τουρίντ Ρουγκάς.

Ένα μοναδικό βιβλίο που αναλύει την γλώσσα σώματος των σκύλων, το πώς επικοινωνούν μεταξύ τους, το πώς επικοινωνούν μαζί μας και πώς μπορούμε να τα βοηθήσουμε στην εκπαίδευση και στην καθημερινότητα.

 

armoniki simbiwsi book2) Το βιβλίο «Αρμονική Συμβίωση» του Γιάννη Αραχωβίτη , ιδρυτή του StarDogs Positive Training  & αντιπρόσωπου του PDTE για την Ελλάδα. Το βιβλίο εστιάζει στους πρώτους κρίσιμους μήνες της ζωής του σκυλιού, στα προβλήματα που αντιμετωπίσουμε και πως μπορούμε να προετοιμάσουμε κατάλληλα το σκυλί μας ώστε να αναπτυχθεί σε ένα καλοπροαίρετο , ασφαλές και βολικό σκυλί.

 

 

ekpedeusi kanontas tipota3) Το βιβλίο «Εκπαίδευσε το Σκυλί σου ..Κάνοντας Τίποτα» του Γιάννη Αραχωβίτη , ιδρυτή του StarDogs Positive Training  & αντιπρόσωπου του PDTE για την Ελλάδα. Το βιβλίο μας δείχνει τρόπους αντιμετώπισης των ανεπιθύμητων συμπεριφορών του σκυλιού και πώς να τις χειριζόμαστε με θετικό τρόπο.

 

 

stress ekpedefsi4) Το βιβλίο «Το Στρες στην Εκπαίδευση Σκύλων» του Γιάννη Αραχωβίτη , ιδρυτή του StarDogs Positive Training  & αντιπρόσωπου του PDTE για την Ελλάδα. Όπως κα στους ανθρώπους, το στρες δημιουργεί τεράστια προβλήματα (Αρρώστιες, φοβίες, επιθετικότητα, δυστροπία, απροθυμία, υπερκινητικότητα, ανυπακοή, κ.λ.π.) στην σχέση μας και στην εκπαίδευση του σκύλου μας.

Το βιβλίο ρίχνει φως σε αυτό τον ευαίσθητο και κρίσιμο τομέα τα συμπεριφοράς των σκύλων μας.

 

Τα 4 βιβλία στοιχίζουν 50 ευρώ +3 ευρώ τα ταχυδρομικά έξοδα =53 σύνολο παραγγελίας. Οι πρώτοι 50 που θα κάνουν την παραγγελία τους εκτός από τα 4 Πολύτιμα Βιβλία θα λάβουν ΔΩΡΕΑΝ και ένα εισιτήριο Αξίας 20 ευρώ για το μεγάλο ετήσιο Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων (Αθήνα, Κυριακή, 17/5/15). Αποκτήστε έγκυρες γνώσεις και βρείτε πρακτικές και θετικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε μετά σκυλιά σας.

Δείτε εδώ τα βιβλία

Δείτε εδώ πληροφορίες για το σεμινάριο

Αποκτήστε 4 υπέροχα βιβλία γεμάτη γνώσεις και λύσεις σε ότι αφορά την συμπεριφορά του σκυλιού σας και κερδίστε 20 ευρώ (εισιτήριο για το σεμινάριο).

Κάντε άμεσα την παραγγελία σας για τα βιβλία (ισχύει μόνο για τις πρώτες 50 παραγγελίες) και εξασφαλίστε ταυτόχρονα και δωρεάν την θέση σας στο Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων του StarDogs.

Για να αποκτήσετε τα 4 βιβλία και να εξασφαλίσετε την ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σας στο σεμινάριο κάντε τώρα την παραγγελία σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης στην Τράπεζα Πειραιώς.

Τράπεζα Πειραιώς Αριθ. Λογαριασμού   IBAN GR71 0172 0330 00   50 3303 6432 024 ( Δικαιούχος Γιάννης Αραχωβίτης)

Γράψτε στην αιτιολογία της κατάθεσης ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ και το ΟΝΟΜΑ σας και ενημερώστε μας με e-mail στο info@StarDogs (γράψετε στο θέμα τη λέξη ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ και το Όνομά σας!

Κοινοποιήστε το σεμινάριο στους φίλους σας που ενδιαφέρονται.

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!