Δημιούργησε ουδέτερες εμπειρίες!

Training Tips
Typography

araxovitis signature του Γιάννη Αραχωβίτη (επαγγελματία Θετικού Εκπαιδευτή Σκύλων & Ανθρώπων)

training tip 006

Προσπάθησε, όταν έχεις σκυλί με προβλήματα επιθετικότητας, να δημιουργείς ουδέτερες εμπειρίες. (Θα δούμε αλλού πώς να φτιάχνουμε θετικές εμπειρίες).

 

Αν  κάθε φορά που το σκυλί σας βλέπει, συναντά ένα άλλο σκυλί, και δεν συμβαίνει κάτι το ιδιαίτερο, τότε σιγά σιγά χάνει το ενδιαφέρον του.

Αν είστε συνεπής στο να κρατάτε τις συναντήσεις ως μη ενδιαφέρον γεγονός, μέσα από τις επαναλήψεις το σκυλί σας μαθαίνει  πώς να αδιαφορεί για τα σκυλιά και να σας ακολουθεί στην βόλτα.

Έτσι παραμένει χαλαρός (άρα το χειρίζεστε πιο εύκολα) γιατί δεν περιμένει μια έντονη συναισθηματική φόρτιση (αρνητική-καυγάς & θετική- παιγνίδι)

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Εκμεταλλευτείτε την εορταστική μας προφορά και αποκτήστε 4 βιβλία και ένα εισιτήριο (20 ευρώ) ΔΩΡΕΑΝ για τα μεγάλο Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων στις 17/5/15. Δείτε την θεματολογία…

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!