Τα σκυλιά είναι πολύ ευαίσθητα στο πως νοιώθουν οι άνθρωποι

Training Tips
Typography

araxovitis signature του Γιάννη Αραχωβίτη (επαγγελματία Θετικού Εκπαιδευτή Σκύλων & Ανθρώπων)

training tip 05

Μπορούν και αντιλαμβάνονται (από τον τρόπο που κινούμαστε, μιλάμε κ.λ.π.) σε μεγάλο βαθμό τις αλλαγές και την ένταση στο περιβάλλον. Μερικές φορές μπορεί εμείς οι ίδιοι να μην έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η ψυχολογία μας έχει αλλάξει αλλά το σκυλί μας να έχει ήδη αντιληφθεί την μεταβολή και να συμπεριφέρεται ανάλογα ή (και σε μεγαλύτερη ένταση). Αν μπορούμε να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας και τις απορρέουσες συμπεριφορές, τότε είναι ευκολότερο να ηρεμήσουμε το σκυλί μας.

 

Ένα από τα πιο συχνά λάθη που γίνονται όταν συναντάμε άλλα σκυλιά είναι να σφιγγόμαστε, να τραβάμε το λουρί, να αγχωνόμαστε κ.λ.π. Το σκυλί μας το αντιλαμβάνεται και πιθανότατα να αγχωθεί και τι ίδιο και να βγάλει /επιδείξει φοβία ή επιθετικότητα.

Αποφύγετε να τραβάτε το λουρί. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας και το σκυλί σας στα βασικά.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Εκμεταλλευτείτε την εορταστική μας προφορά και αποκτήστε 4 βιβλία και ένα εισιτήριο (20 ευρώ) ΔΩΡΕΑΝ για τα μεγάλο Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων στις 17/5/15. Δείτε την θεματολογία…

 

 

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!