Σούπερ Προσφορα στα νέα εκπαιδευτικά μας προϊόντα!!! Επωφεληθείτε

Νέα
Typography
Τα νέα εκπαιδευτικά προϊόντα του StarDogs είναι γεγονός!!!

Βρείτε λύσεις και επωφεληθείτε από την Σούπερ Προσφορά

 
 

" Your Dog Deserves an Education"

 

stardogs

Τα νέα εκπαιδευτικά προϊόντα του StarDogs είναι γεγονός. Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο κοινό στο μεγάλο σεμινάριο του StarDogs στην Θεσσαλονίκη.

Με αυτά τα προϊόντα (3 Cd's και δυο νέα βιβλία) πιστεύουμε ότι η ενημέρωση / εκπαίδευση του κάθε "γονέα" σκύλων θα είναι πιο ολοκληρωμένη και μέσω της γνώσης θα βρίσκει λύσεις στα ΄καθημερινά προβλήματα που ο καθένας αντιμετωπίζει όταν "συζεί" με ένα σκυλί.

 

 

 

 

 

 

 


Τα τρία CD καλύπτουν θέματα όπως
 
003.jpg

 

 

 

 

 

 1) Εκπαίδευση Καθαριότητας του Κουταβιού.

Το "καυτό" πρόβλημα που όλοι έχουν να το αντιμετωπίσουν. Πότε, πως, γιατί και τι πρέπει να κάνω. Τι είναι σωστό και τι λάθος? Τι χαλάει τι σχέση μου με το κουτάβι?

 

 

 

  (κάντε αριστερό κλίκ στην εικόνα για να μάθετε περισσότερα)

 

001.jpg

 

 

 

 

 

2) Προβλήματα Συμπεριφοράς Σκύλου.

Η πιο συχνή αιτία δημιουργίας προβλημάτων και "κόντρας" μεταξύ σκύλου και "ιδιοκτήτη"  σκύλου. Πολλές φορές καταλήγει στην εγκατάλειψη του ζώου. Ενημερωθείτε εγκαίρως και βρείτε λύσεις. Η γνώση, όταν εφαρμόζεται σωστά και στο σωστό χρόνο, οδηγεί στην αρμονία.
 

 

 

 

002.jpg

 

 

 

 

 

3) Κοινωνικοποίηση Κουταβιού.

Ο κυριότερος παράγοντας στο κτίσιμο του χαρακτήρα ενός σκύλου. Είναι το σοβαρότερο στοιχείο που πρέπει όλοι να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη και μάλιστα από την πρώτη μέρα που έρχεται το κουτάβι στο σπίτι τους.. Από την ηλικία των 2 μηνών , για να μην πουν το "Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα".
 

 

 

 

Τα πιο πάνω CD δίνουν πληροφορίες με έναν ευχάριστο τρόπο, που όλη η οικογένεια θα πρέπει να το δει σαν επένδυση εκπαιδευτικών γνώσεων. Στόχος είναι να καταρρίψει κάποιους μύθους, δείχνοντας ταυτόχρονα το σωστό δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε. Εκτός από τις λύσεις που προσφέρει, μας βοηθάει να "πονηρευτούμε" λίγο. Να μπούμε πιο βαθιά στο "πως τα σκυλιά μαθαίνουν" και πως άθελά μας και από άγνοια δημιουργούμε "καταστρεπτικές συνήθειες".
 
Τα CD δεν φιλοδοξούν να αντικαταστήσουν την "ζωντανή" εκπαίδευση , ούτε να παίξουν το ρόλο του εκπαιδευτή. Είναι όμως ένα σημαντικό συμπλήρωμα στην Βιβλιοθήκη Γνώσεων που χρειάζεται ο καθένας μας που αποφασίζει να έχει σύντροφο και συνοδοιπόρο στη ζωή ένα σκυλάκι.
 
Κάντε τώρα δικά σας τα πιο πάνω (3) CD στην τιμή προσφοράς. Αντί για 30 ευρώ μπορείτε να τα έχετε για μόνο 25 Ευρώ.
 

  • και επιπλέον παίρνετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το βιβλίο του Γιαν. Αραχωβίτη "Το Στρες στην Εκπαίδευση Σκύλων" (αξίας 10 Ευρώ).

 

  • και ακόμη ένα Δωράκι! Οι πρώτοι 30 που θα κάνουν την παραγγελία των CD, θα μπορέσουν να διαβάσουν ΔΩΡΕΑΝ το προσχέδιο του " Εκπαιδεύσετε το Σκυλί σας, Κάνοντας Τίποτα "  -ανέκδοτο βιβλίο του Γιάννη Αραχωβίτη-. Η μοναδική τους υποχρέωση τους υποχρέωση θα είναι να μας στείλουν τα σχόλια τους μέσω ενός e-mail. Τα σχόλιά τους θα ληφθούν σοβαρά υπόψη στην τελική μορφή του περιεχομένου του βιβλίου και των θεμάτων που θα καλύψει.


 Το StarDogs Positive Training πιστό στην αποστολή και στο όραμά του, κάνει κάθε προσπάθεια ώστε να αναβαθμίσει την ζωο-φιλική κουλτούρα στην πατρίδα μας. Τα έσοδα από τις όποιες εκδόσεις, διατίθενται στην ανάπτυξη καινούριων και ζωοφλικού περιεχομένου προγραμμάτων, βιβλίων, σεμιναρίων κ.λ.π.
 
Προσφέρουμε στους φίλους μας όλα τα προϊόντα με πλήρη εγγύηση. Ο οποιοσδήποτε , εφόσον για κάποιο δικό του λόγο, κρίνει ότι τα προϊόντα μας δεν τον ωφελούν, μπορεί εντός τριών μηνών (90 μέρες) από την αποστολή των προϊόντων,  να τα επιστρέψει και να λάβει πλήρη επιστροφή των χρημάτων που έδωσε για την απόκτησή τους.

Καλέστε στα παρακάτω τηλέφωνα για να κάνετε άμεσα την παραγγελία σας ή στείλτε την μαζί με προσωπικά σας στοιχεία στο e-mail μας.

Τηλ.: 210 60 29 053

Κιν.: 6945 954 564

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα προϊόντα του Stardogs

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!