Ποιμενικός και Αίγες Καλαβρίας

Νέα
Typography

pastore_silano_and_calabrian_goats_10Δεν είναι ποιοτικά οι καλύτερες φωτογραφίες. Παρουσιάζονται ο Ποιμενικός Καλαβρίας από το όρος Σίλα και οι αίγες Καλαβρίας. Και τα δύο κατάγονται άμεσα η έμμεσα από αίγες και μαύρα/σκούρα ποιμενικά σκυλιά που εισήχθησαν στην νότιο Ιταλία από την Πελοπόννησο. Η αίγα Καλαβρίας είναι επίσημα αναγνωρισμένη φυλή της Ιταλίας.

 

Ο Ποιμενικός Καλαβρίας η Pastore Silano είναι σε προχωρημένη φάση ανασύστασης. Και στις δύο περιπτώσεις τα είδη αυτά είναι πολύ πιο μπροστά από ότι εμείς μπορέσαμε η διανοηθήκαμε ποτέ να κάνουμε για τα αντίστοιχα αγροτικά ζώα της Πελοποννήσου. Δεν έχουμε ούτε μία φυλή αίγας από την Πελοπόννησο και ούτε ένα ποιμενικό σκυλί. Οι πληροφορίες είναι από ομάδα του Facebook.

calabrian_goat_10

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!