Διεθνή Σεμινάρια του StarDogs

Νέα
Typography

stardogs

Το StarDogs Positive Training και ο Γιάννης Αραχωβίτης θα ξεκίνησαν  νέα σειρά σεμιναρίων για όσους θέλουν να γίνουν επαγγελματίες εκπαιδευτές ζώων (σκύλων) στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία. Τα μαθήματα ξεκίνησαν στις 29 Μαρτίου και θα τα παρακολουθήσουν 23 άτομα.

 

Στην τελετή έναρξης παρευρέθηκαν επίσημοι από τις τοπικές αρχές (o Δήμαρχος του Kadikoy, Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνιάτρων Κων/πόλεως και εκπρόσωπος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης) και ευχήθηκαν επιτυχημένη φοίτηση.

 

O κ. Αραχωβίτης καλωσορίζοντας τους νέους φοιτητές τους ευχήθηκε να έχουν την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία από τα τμήματα των περασμένων ετών.

O StarDogs και ο κ. Αραχωβίτης θα διεξάγουν Διήμερο Σεμινάριο Εκπαίδευσης Σκύλων στο Λέτσε της Ιταλίας. Η ημερομηνία τέλεσης δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί (ερχόμενο Φθινόπωρο) και γίνεται σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή, τον Κτηνιατρικό Σύλλογο  και την Φιλοζωική οργάνωση της πόλης. Επίσης υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για διοργάνωση "Σεμιναρίων για Επαγγελματίες Εκπαιδευτές Σκύλων". Μοναδικό εμπόδιο είναι το βεβαρημένο πρόγραμμα του κ. Αραχωβίτη.

 

"Φωτογραφίες απο την έναρξη της τάξης εκπαιδευτών στην Τουρκία" 

stardogs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stardogs

 

 

 

 

 

 

 

 

stardogs

×

Καριέρα Εκπαιδευτή Σκύλων

Κάνε το Χόμπι σου Επάγγελμα!

To StarDogs Positive Training συνεχίζει εδώ και 19 συναπτά έτη την πετυχημένη σειρά σεμιναρίων για όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα ως εκπαιδευτές σκύλων (ζώων).

Η νέα τάξη θα ξεκινήσει  σύντομα και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο στις νέες μας εγκαταστάσεις στη Παιανία, δίπλα από την Αττική Οδό.

Μάθε Περισσότερα!